Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

«Φιλουμένα Μαρτουράνο» σε Αλιβέρι και Χαλκίδα από την θεατρική ομάδα «Πολιτιστικοί Δεσμοί»

Η θεατρική ομάδα «Πολιτιστικοί Δεσμοί», μετά από πρόσκληση του Συλλόγου των εν Χαλκίδι Κυμαίων, παρουσιάζει σε Αλιβέρι και Χαλκίδα, την θεατρική παράσταση «Φιλουμένα Μαρτουράνο» του Εντουάρντο ντε Φίλιππο, σε σκηνοθεσία- διδασκαλία Δημήτρη Κεχρή.

Στην Κύμη και στις Κονίστρες έδωσαν επαναληπτικές παραστάσεις. Στις αρχές Νοεμβρίου, προσκεκλημένοι του Δήμου Παλαιού Φαλήρου, σε κατάμεστη αίθουσα, συγκίνησαν και εντυπωσίασαν με το παίξιμό τους. Η παράσταση ανεβαίνει, το Σάββατο 24 Νοεμβρίου στο Αλιβέρι και την Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012 και ώρα 7:00 μ.μ. στο Θέατρο Παπαδημητρίου, στη Χαλκίδα.

Ο Σύλλογος των εν Χαλκίδι Κυμαίων προσκαλεί τα μέλη του, τους φίλους του και το κοινό της Χαλκίδας να παρακολουθήσει την εν λόγω θεατρική παράσταση, η οποία έχει παρουσιαστεί με ιδιαίτερη επιτυχία και σε άλλα μέρη της Ελλάδας.


Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Η ερασιτεχνική θεατρική ομάδα των «Πολιτιστικών Δεσμών» ιδ-ρύθηκε το καλοκαίρι του 2011 και δραστηριοποιείται στην περιοχή του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου. Με το έργο της έχει ήδη επιβεβαιώσει ότι απο-τελεί μια δυναμική και πρωτοποριακή παρουσία στον πολιτισμό της περι-οχής της.

Τους «Πολιτιστικούς Δεσμούς» Κύμης-Αλιβερίου τους συγκροτούν πρόσωπα που προέρχονται από πολλά δημοτικά διαμερίσματα της περιοχής.


Η θεατρική ομάδα δίνει τις παραστάσεις της δωρεάν. Πρωτοεμφα-νίστηκε τον χειμώνα 2011-2012 δραματοποιώντας τα διηγήματα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη «Έρωτας στα χιόνια» και «Ο Αμερικάνος» και εξέπληξε για την ποιότητά της.

Από το καλοκαίρι του 2012 οι «Πολιτιστικοί Δεσμοί» παρουσιάζουν το έργο «Φιλουμένα Μαρτουράνο» του Εντουάρντο Ντε Φίλιππο και η ανταπόκριση του κοινού είναι μεγάλη με εγκωμιαστικές κριτικές. 


Τους ρόλους ερμηνεύουν πρόσωπα κάθε επαγγέλματος. Ο σκηνοθέτης, οι ηθοποιοί, τεχνικοί των σκηνικών και όλοι όσοι προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην πολιτιστική αυτή ομάδα εργάζονται τελείως ανιδιοτελώς.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου των εν Χαλκίδι Κυμαίων

Ο πρόεδρος                      Ο Γενικός Γραμματέας
Αντώνιος Α. Αντωνίου    Κωνσταντίνος Σταματίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...