Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

ΙΝΤΕΡΚΕΜ: Υφίστανται οι άδειες λειτουργίας εργοστασίου και Λιμένος;


Στην δέσμευση του Περιφερειάρχη για άμεσες ενέργειες για την ΙΝΤΕΡΚΕΜ, και στις αποφάσεις που θα ληφθούν στην Σύσκεψη Σωματείων την Πέμπτη, αναφέρεται το Εργατικό Κέντρο Εύβοιας με ανακοίνωσή του:

«Στο Περιφερειακό Συμβούλιο, που πραγματοποιήθηκε χθες ,29/10 στη ΛΑΜΙΑ, παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος και η Γεν. Γραμματέας του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας, με κύριο Θέμα: «Το μέλλον της ΙΝΤΕΡΚΕΜ»

‘Έπειτα από την τοποθέτηση του Ανεξάρτητου Περιφερειακού Συμβούλου κ. Κουλουρίδη και του Προέδρου του Σωματείου Γιαπλέ Θανάση , με την παρουσία του συνόλου σχεδόν των εργαζόμενων, η δέσμευση του Περιφερειάρχη κατόπιν απόφασης του Περιφερειακού Συμβουλίου ήταν για άμεσες ενέργειες από πλευρά του για συνάντηση με τους ιδιοκτήτες και να δοθούν εξηγήσεις για το μέλλον της Εταιρίας.

Αυτό που θα πρέπει να γίνει από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και φυσικά και από την Περιφέρεια με τις υπηρεσίες της, είναι ότι την στιγμή που η Εταιρία έχει προχωρήσει σε ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ, με την αίτηση ένταξής τους σε άρθρο του Πτωχευτικού Κώδικα, αν υφίστανται πλέον οι άδειες λειτουργίας τόσο του εργοστασίου, όσο και του Λιμένος.

Ο αγώνας των εργαζομένων επί 2 χρόνια τουλάχιστον, θα συνεχιστεί.

Στη Σύσκεψη των Σωματείων που θα γίνει την Πέμπτη 1η Νοέμβρη στο Εργατικό Κέντρο, θα παρθούν αποφάσεις για το σύνολο των προβλημάτων του Νομού, όσο αφορά επιχειρήσεις και εργαζόμενους και θα συντονιστούν δράσεις.

Για το Εργατικό Κέντρο Ευβοίας»

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...