Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Χαλκιδέος ληστής πονοκεφαλιάζει την ΕΛΑΣ - "Χτύπησε" σε Ρόδο και Πάτρα!

Ένας Χαλκιδέος ληστής πονοκεφαλιάζει την ΕΛΑΣ. Συμμετείχε στη ληστεία - μαμούθ στη Ρόδο, κατάφερε να ξεφύγει από όλα τα αστυνομικά μπλόκα και τώρα (με τον συνεταίρο του) κάνει ληστείες στην περιοχή της Πάτρας καταφέροντας να παραμένει ασύλληπτος!

Το «κρυφτούλι» με την ΕΛ.ΑΣ. παίζουν οι δύο νεαροί κακοποιοί με το πλούσιο ποινικό μητρώο, που οι φωτογραφίες τους είχαν δημοσιοποιηθεί μετά την επεισοδιακή ληστεία στη Ρόδο και την ανταλλαγή πυρών με αστυνομικούς! Αφού ξέφυγαν μέσα από τα χέρια της Αστυνομίας που «όργωνε» το νησί για να τους εντοπίσει, επέστρεψαν στην Πάτρα όπου κατοικούν και συνέχισαν τις… ληστείες!

Ο Χαλκιδέος ληστής μαζί με τον 22χρονο Πατρινό πυγμάχο άρπαξαν 18.655 ευρώ από την Alpha Bank στο Ρίο την περασμένη Παρασκευή οπλισμένοι με «Καλάσνικοφ» και πιστόλι, αδιαφορούσαν αν θα αναγνωριστούν! Γι’ αυτό μπήκαν με ακάλυπτα πρόσωπα τα οποία καταγράφηκαν από το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας και άφησαν πλήθος αποτυπώματα πάνω στη μηχανή που είχαν κλέψει πριν από μια εβδομάδα από μία γυναίκα στην Πάτρα!

Οι δυο νεαροί Έλληνες κατάφεραν για μια ακόμη φορά να εξαφανίσουν τα ίχνη τους και οι αστυνομικοί τους αναζητούν παντού. Ήδη η προανάκριση αποκάλυψε ότι εμπλέκονται και σε άλλες ληστείες. Στις 24 Αυγούστου είχαν ληστέψει το υποκατάστημα της Eurobank στη Ναύπακτο στο οποίο εισέβαλαν σπάζοντας με βαριοπούλα την τζαμαρία. Άρπαξαν 4.000 ευρώ και εξαφανίστηκαν με μια μηχανή την οποία είχαν κλέψει το προηγούμενο βράδυ από την Πάτρα.

Στις 11 Σεπτεμβρίου, μόλις τέσσερις ημέρες πριν από τη ληστεία στη Ρόδο, οι δυο κακοποιοί είχαν ληστέψει και ένα σούπερ μάρκετ γνωστής αλυσίδας στην Ακτή Δυμαίων της Πάτρας. Τότε, είχαν αρπάξει 2.000 ευρώ και είχαν διαφύγει πάλι με κλεμμένες μοτοσικλέτες οι οποίες βρέθηκαν αργότερα εγκαταλελειμμένες.
Enhanced by Zemanta

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...