Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Σε αποχή καλεί τα μέλη του το ΤΕΕ Εύβοιας

Η Διοικούσα Επιτροπή του ΤΕΕ, αποφάσισε την εκ νέου συνέχιση των κινητοποιήσεων των Διπλωματούχων Μηχανικών της χώρας μέχρι και την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012, ενώ, το...
Περιφερειακό Τμήμα Εύβοιας του ΤΕΕ καλεί όλα τα μέλη που εκπροσωπούν το ΤΕΕ σε Επιτροπές διαγωνισμών μελετών και δημοσίων έργων, Συμβούλια και Εκπροσωπήσεις, στους Δήμους, την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, την ΔΕΥΑΧ και γενικά στους Οργανισμούς του Κράτους και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στο Ν. Εύβοιας να απέχουν.

«Αγωνιζόμαστε για να μην περάσουν τα άδικα μέτρα που θα αφανίσουν τον κλάδο και θα διαλύσουν τον ασφαλιστικό μας φορέα» διευκρινίζουν σε ανακοίνωσή τους, υπενθυμίζοντας ότι αιχμή των κινητοποιήσεων αποτελεί η συνέχιση της αναστολής όλων των Υπηρεσιών Εξυπηρέτησης του ΤΕΕ και των Υπηρεσιών της Τράπεζας Πληροφοριών μέχρι την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012 αλλά και της αποχής όλων των εκπροσώπων και των Μελών του ΤΕΕ (Διπλ. Μηχανικοί Δημοσίου, Εργολήπτες, Μελετητές, Μισθωτοί, Ελ. Επαγγελματίες) από όλες τις Επιτροπές, Συμβούλια, Εκπροσωπήσεις της Χώρας μέχρι την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012.

Την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012 θα πραγματοποιηθεί 24ωρη αποχή των διπλωματούχων μηχανικών (ελεύθεροι επαγγελματίες, εργολήπτες, μελετητές κλπ.), 24ωρη απεργία των δημοσίων υπαλλήλων διπλωματούχων μηχανικών και παντεχνική συγκέντρωση στις 12:00 το μεσημέρι στο Υπουργείο Οικονομίας στην Πλατεία Συντάγματος.

Το Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012 θα συνεδριάσει η κεντρική Αντιπροσωπεία του ΤΕΕ στην Αθήνα, προκειμένου να πάρει καθοριστικές αποφάσεις και να χαράξει τις κεντρικές κατευθύνσεις για την πορεία των κινητοποιήσεων.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...