Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Αιμοδοσία στην Ευαγγελίστρια Κανήθου

Το Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012 θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο της Ευαγγελίστριας Κανήθου Αιμοδοσία.
"Θα θέλαμε και την δική σας βοήθεια και συμμετοχή στην προσπάθεια που κάνει η ενορία μας για την τράπεζα αίματος, οι οποία δημιουργήθηκε πριν ακριβώς από έξι μήνες για να μπορεί να εξυπηρετεί όλους όσους χρειάζονται την δική μας στήριξη και βοήθεια", αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση και επισημαίνεται:

"Καθημερινά είναι εκείνα τα αιτήματα που μας ζητούν αίμα για κάποιον συνάνθρωπο μας ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα και εμείς ενώ κάποιες στιγμές ανταποκρινόμαστε, άλλες δεν έχουμε την δυνατότητα.

Οι περισσότεροι απ’ εμάς πολλές φορές αψηφούμε αυτήν την προσπάθεια διότι εκείνη την στιγμή το πρόβλημα βρίσκεται μακριά απ’ εμάς, ώστε να κινητοποιηθούμε. Όμως δεν αργεί το πρόβλημα να φτάσει και σ’ εμάς και μπορεί όχι σ’ εμάς προσωπικά αλλά σε κάποιον φίλο η συγγενικό μας πρόσωπο και ο οποίο θα πρέπει να βοηθηθεί.

Εδώ γίνεται το μεγαλύτερο λάθος γιατί πρέπει πάντοτε να είμαστε έτοιμοι, γιατί πάντα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για το καθετί ώστε να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε άμεσα τα προβλήματα τα οποία μας προκύπτουν.Στην περιοχή μας δεν υπάρχει καμία άλλη τράπεζα Αίματος".

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον εκκλησιαστικό Επίτροπο τον κ. Γεράσιμο Μυλωνά στο τηλ. 6944871770 για να δηλώσετε συμμετοχή στην Αιμοδοσία.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...