Σάββατο 18 Αυγούστου 2012

Κρύψτε τα κιλά με στιλ

Η λύση για να κρύψετε τα περιττά κιλά το καλοκαίρι λέγεται καφτάνι! Μπορεί να μην έχετε και την καλύτερη άποψη για το καφτάνι, ίσως... επειδή μέχρι τώρα δεν ξέρατε πως να το φορέσετε. Και όμως το καφτάνι μπορεί να γίνει το αγαπημένο σας ρούχο, να κρύψει περιττές ατέλειες και να αναδείξει το στιλ σας, όποιο και αν είναι αυτό.

Το boem καφτάνι: Κλασικό σχέδιο και ακόμα πιο κλασική γραμμή για να το φορέσετε με τα boyfriend jeans σας και τα ρωμαϊκά σας σανδάλια. Απλό, χωρίς περιττά θα δώσει στιλ σε κάθε πρωινή σας εμφάνιση.

Το μακρύ καφτάνι: Μακρύ και φλοράλ, τι άλλο να χρειαστείτε για το καλοκαίρι. Ιδανικό για να το συνδυάσετε με skinny jean, λευκό παντελόνι αλλά ακόμα και με κολάν και πάνινα canvas. Απλό και σπορ look για όλη την διάρκεια της ημέρας.

Το καφτάνι του γραφείου: Το σικ και αέρινο καφτάνι που θα το ταιριάξετε με τα υφασμάτινα παντελόνια του γραφείου. Όσο άνοιγμα στο στήθος πρέπει και με υφασμάτινη ζώνη στη μέση για να διαγράφει την σιλουέτα σας.

Το καφτάνι φουστάνι: Το τέλειο καφτάνι για τα beach parties αλλά και την βόλτα στο νησί, σαν μίνι φόρεμα, με λεπτομέρεια από δαντέλα θα καλύψει τέλεια ατέλειες στην κοιλιά και τους γοφούς. Συνδυάστε το με σανδάλια σε μεταλλικές αποχρώσεις.

Η επιλογή είναι δική σας!
real

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...