Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Νέα Λάμψακος: Συνέλαβαν έναν "αγρότη" των.. ναρκωτικών

Φωτό αρχείου
Έναν "αγρότη" των.. ναρκωτικών συνέλαβαν αστυνομικοί  το μεσημέρι στη Νέα Λάμψακο Ευβοίας!.

Από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, συνελήφθη ένας 29χρονος, κατηγορούμενος για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.

Μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση πληροφοριών που αφορούσαν σε καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης, οι αστυνομικοί εντόπισαν προ πενθημέρου σε μη περιφραγμένο αγροτεμάχιο στην περιοχή της Νέας Λάμψακου, (40) καλλιεργούμενα δενδρύλλια κάνναβης.
    
Ο χώρος άμεσα τέθηκε υπό συνεχή επιτήρηση και σήμερα το μεσημέρι ο 29χρονος εισήλθε εντός του αγροτεμαχίου με σκοπό την περιποίηση (πότισμα) των δενδρυλλίων κάνναβης και συνελήφθη επ’ αυτοφώρω από τους ενεδρεύοντες  αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας.

Συνολικά εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν (40) δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από (0,50) έως (1,60) μέτρα περίπου, τα οποία ο δράστης καλλιεργούσε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο εντός του αγροτεμαχίου, ο οποίος περιβαλλόταν από φυσική κάλυψη, έτσι ώστε να είναι δύσκολα εντοπίσημος από τις Αστυνομικές Αρχές.

Τις έρευνες και το προανακριτικό έργο διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...