Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Η ΔΗΜΑΡ στη σύσκεψη για την απαξίωσης της ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΚΥΜΗΣ

Σύσκεψη για το ζήτημα της υπολειτουργίας και απαξίωσης της ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΚΥΜΗΣ πραγματοποιήθηκε, στο Εργατικό Κέντρο Εύβοιας, με πρωτοβουλία του σωματείου εργαζομένων της επιχείρησης, το οποίο είχε ζητήσει και την παρουσία του βουλευτή της ΔΗΜ.ΑΡ.

Στη συνάντηση παρευρέθηκε το προεδρείο του σωματείου με επικεφαλής την πρόεδρο κα Χουλιάρα Μαρία.

Το ΕΚΕ εκπροσώπησαν ο πρόεδρος Στέφανος Μπασινάς και η Γ. Γραμματέας Μαρία Σμυρναίου.
Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ συμμετείχε με κλιμάκιο αποτελούμενο από τους Αναγνωστάκη Δημήτρη, Παύλοβιτς Άλκη και Βουκούτη Γιάννη.

Στη σύσκεψη διαπιστώθηκε η ανάγκη μιας συντονισμένης προσπάθειας όλου του πολιτικού και συνδικαλιστικού στελεχιακού δυναμικού, με σκοπό να ευαισθητοποιηθούν τόσο η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας όσο και η Διοίκηση των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων, -που φέρουν την καίρια ευθύνη της υπολειτουργίας του εργοστασίου- ώστε να δρομολογηθεί η επανεκκίνηση της παραγωγικής διαδικασίας του εργοστασίου.

Τέλος συναποφασίστηκε να πραγματοποιηθούν συναντήσεις τόσο με το διαχειριστή του εργοστασίου Κύμης και τη διοίκηση των Ε.Α.Σ στην Αθήνα όσο και με την πολιτική ηγεσία του Υ.ΕΘ.Α.,αμέσως μετά τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης, που θα ολοκληρωθούν στο τέλος της εβδομάδας.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...