Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Ανοιχτή Συνέλευση του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ την Πέμπτη 5 Ιούλη


ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ  ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ 

Η απόφαση της Πανελλαδικής συντονιστικής επιτροπής (ΠΣΕ) του ΣΥΡΙΖΑ αφού διαπίστωσε την νέα κατάσταση που έχει δημιουργηθεί - μετά από τα τελευταία εκλογικά αποτελέσματα που έφεραν τον ΣΥΡΙΖΑ στην θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης με ένα μεγάλο ποσοστό- εκτίμησε ότι απαιτείται ένα αντίστοιχο άλμα στην όλη δομή και συγκρότηση του πολιτικού μας σχήματος.

Απαιτεί την υποδοχή στην οργανωμένη δράση ενός μεγάλου αριθμού πολιτών , την ενεργοποίηση του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ σε κάθε τόπο και χώρο δουλειάς και την έναρξη μιας ενοποιητικής διαδικασίας του πολιτικού μας χώρου χωρίς καμία τάση εσωστρέφειας .
Οι πολίτες που στήριξαν τον ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ πρέπει να διαμορφώσουν έναν ομοιογενή χώρο που να συγκροτεί μια ριζοσπαστική αριστερή πολιτική ταυτότητα.
Προκύπτει λοιπόν η ανάγκη ανασυγκρότησης και ενοποίησης ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ .

Η προσπάθεια αυτή δεν μπορεί να πάρει μόνο έναν οργανωτικό χαρακτήρα αλλά να μετατραπεί σε μια βαθύτατα πολιτική διαδικασία η οποία θα τονώσει τα ριζοσπαστικά και αριστερά του χαρακτηριστικά και θα δημιουργήσει ένα νέο πολιτικό σχήμα της ριζοσπαστικής αριστεράς , μαζικό, λαϊκό που θα είναι το πολιτικό σχήμα της πλουραλιστικής αριστεράς όπου θα συνυπάρχουν ρεύματα από την κομουνιστική αριστερά μέχρι την αριστερή σοσιαλδημοκρατία και ριζοσπαστική οικολογία. Η προσπάθεια αυτή πρέπει να συγκροτηθεί στην βάση ενός προγράμματος αντίπαλου στον νεοφιλελευθερισμό με προοπτική την σοσιαλιστική αλλαγή στην χώρα μας (ορίζοντας μας είναι ο σοσιαλισμός με δημοκρατία και ελευθερία) , ενός κυβερνητικού προγράμματος απόλυτα εξειδικευμένου και μιας καταστατικής δέσμευσης.

Στά πλαίσια αυτής της απόφασης καλούμε τους πολίτες να ενταχθούν οργανωτικά στις Τοπικές επιτροπές του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ που ήδη υπάρχουν είτε σε αυτές που θα δημιουργηθούν με τοπικό ,κλαδικό, χώρου εργασίας η θεματικό χαρακτήρα και θα νομιμοποιούνται από τα κεντρικά όργανα του ΣΥΡΙΖΑ (τηλ. επικοινωνίας για την Εύβοια 6981075790 Ρουμελιωτάκης Θοδωρής μέλος ΠΣΕ ΣΥΡΙΖΑ )

Επίσης την Πέμπτη 5 Ιούλη στις 8 μμ στην αίθουσα του Εργατικού κέντρου Εύβοιας στην Χαλκίδα θα γίνει ανοιχτή Συνέλευση του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ και θα συζητηθούν τα θέματα :
-Εκτίμηση εκλογικών αποτελεσμάτων
- Σχέδιο απόφασης ΠΣΕ ΣΥΡΙΖΑ.
Καλούνται τα μέλη και οι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ να πάρουν μέρος .

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...