Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Ανεργος ο βουλευτής της Χ.Α που παραιτήθηκε λόγω "φόρτου εργασίας"!

Τι να σκέφτονται άραγε οι ψηφοφόροι όταν υποψήφιος βουλευτής ζητά τη ψήφο τους γιατί έχει να επιτελέσει έργο και ενάμιση μήνα παραιτείται λόγω "φόρτου εργασίας";

Ερώτημα που προκύπτει από την παραίτηση από την βουλευτική του έδρα που κατέθεσε στον Πρόεδρο της Βουλής ο βουλευτής Σερρών με την Χρυσή Αυγή, Νικήτας Σιώης και τη θέση του αναλαμβάνει ο πρώτος επιλαχών στη συγκεκριμένη περιφέρεια, Αρτέμης Ματθαιόπουλος.

Αφού ήξερε πως είχε τόσες δουλειές και δεν θα προλάβαινε πως γίνεται να το θυμάται μετά;
Το πιο παράδοξο είναι πως ο μέχρι πρότινος  βουλευτής Σερρών της Χρυσής Αυγής, Νικήτας Σιώης, που  επικαλέστηκε «φόρτο εργασίας» για να παραιτηθεί από την θέση του, περίπου 1,5 μήνα μετά την εκλογή του, είναι άνεργος εδώ και αρκετό καιρό!

Βέβαια ο ίδιος  δεν έχει προχωρήσει σε κάποια επίσημη δήλωση για την απόφαση του, αν και ΜΜΕ των Σερρών κάνουν λόγο για «πιέσεις» που δέχτηκε από τα κεντρικά του κόμματος, ώστε να ορκιστεί βουλευτής ο επιλαχών Αρτέμης Ματθαιόπουλος, κορυφαίο στέλεχος της Χρυσής Αυγής.

Όπως αναφέρουν τα σερραϊκά ΜΜΕ, τοπικά στελέχη της Χρυσής Αυγής, εξέφρασαν τη δυσφορία τους προς τα κεντρικά του κόμματος, επισημαίνοντας  πως δεν μπορεί να είναι βουλευτής Σερρών, πρόσωπο που δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την περιοχή και στη συγκεκριμένη περίπτωση ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος, που καταλαμβάνει την θέση του παραιτηθέντα Νικήτα Σιώη, ο οποίος ζει και εργάζεται στην Θεσσαλονίκη.

Ψιλά γράμματα για να βρεθεί εκτός κοινοβουλίου ο άνεργος και πατέρας δύο αγοριών ηλικίας 13 και 9 ετών ,Νικήτας. Σιώης, που κατάφερε να εκλεγεί με το κόμμα της Χρυσής Αυγής στις δύο τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις.

Ο πρωτοστάτης του κόμματος στην περιοχή των Σερρών ωστόσο ποτέ δεν πίστευε πως θα βρεθεί να είναι βουλευτής.  Τελειώνοντας το λύκειο πήγε στον Καναδά, σε σχολή μηχανικών υπολογιστών από όπου τελικά δεν αποφοίτησε. Δούλεψε ως οδηγός φορτηγού στο Τορόντο και το Μόντρεαλ και μετά από  οχτώ χρόνια γύρισε στο ακριτικό Σιδηρόκαστρο Σερρών, όπου παντρεύτηκε και απέκτησε δύο γιους. Ο φανατικός ΠΑΟΚτζής δεν πίστεψε ίσως πως θα ειχε ξαφνικά τόσο φόρτο εργασίας, όταν ο ίδιος και η γυναίκα του ψάχνουν για μεροκάματα.

Να θυμήσουμε πως κατά του κ. Σιώη είχε υποβάλλει μήνυση ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Κουτμερίδης γιατί δέχτηκε επίθεση από τον υποψήφιο βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Νικήτα Σιώη κατά τη διάρκεια περιοδείας του στο Σιδηρόκαστρο Σερρών.


myreview.gr

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...