Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

Πανικό στην πόλη προκαλεί γυμνός άντρας- Επτά τραυματίες, μία έγκυος σοβαρά [βίντεο]

Αυτοκίνητα καταστράφηκαν, ανθρώπινες ζωές κινδύνευσαν και μια έγκυος γυναίκα μεταφέρθηκε με βαριά κατάγματα σε νοσοκομείο όταν ένας άντρας σε παροξυσμό βγήκε στους δρόμου με κλεμμένο αμάξι και άρχισε... τα συγκρουόμενα.

Συναγερμός στα αστυνομικά τμήματα της Αριζόνα σήμανε μία ώρα μετά το μεσημέρι όταν άντρας σε κατάσταση αμόκ παράτησε το αυτοκίνητό του στη μέση του δρόμου, υποχρέωσε οδηγό διερχόμενου οχήματος να σταματήσει, την πέταξε έξω και αφού γδύθηκε εντελώς μπήκε στο κλεμμένο αμάξι κι άρχισε τα τρακαρίσματα σαν να βρίσκεται στο Λούνα Παρκ!

Λίγα λεπτά αργότερα, ο γυμνός οδηγός εισέβαλε με ιλιγγιώδη ταχύτητα στη κεντρική λεωφόρο του Σκοτσντέιλ όπου συγκρούστηκε με τέσσερα αυτοκίνητα προκαλώντας σοβαρούς τραυματισμούς. Στη συνέχεια επιχείρησε να κλέψει δύο ακόμη αυτοκίνητα όταν άκουσε τις σειρήνες των περιπολικών και άρχισε να τρέχει.

Μόλις κατάλαβε ότι πλησίαζε η ώρα της σύλληψης, ανέβηκε στην οροφή ενός τζιπ και ξεκίνησε τα χοροπηδητά. Ηταν εντελώς γυμνός, με εξαίρεση τις κάλτσες του τις οποίες εξακολουθούσε να τις φορά...

Στην πρώτη τους αναφορά οι αστυνομικοί σημείωσαν ότι ο δράστης ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών και μάλιστα πιθανότατα να είχε κάνει χρήση της νέας ουσίας Bath Salts (Άλατα Μπάνιου) που σαρώνει την αμερικανική αγορά προκαλώντας σοβαρά περιστατικά αυτοκτονιών, δολοφονιών και κανιβαλισμού. Οι χρήστες της συγκεκριμένης ουσίας πετάνε από πάνω τους όλα τους τα ρούχα επειδή νομίζουν ότι έχουν αρπάξει φωτιά.

Στις καραμπόλες που προκάλεσε τραυματίστηκαν επτά άτομα που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, ανάμεσά τους και μία έγκυος γυναίκα η οποία έσπασε και τα δύο της πόδια. Ένας άντρας τραυματίας νοσηλεύεται σε πολύ σοβαρή κατάσταση, στην εντατική.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...