Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

Απίστευτο: 500.000 ατυχήματα οφείλονται στο μακιγιάζ εν ώρα οδήγησης! - ΒΙΝΤΕΟ

Σε μία μόνο χώρα, έναν μόλις χρόνο, μισό εκατομμύριο τροχαία ατυχήματα έχουν αποδοθεί στην συνήθεια των γυναικών να μακιγιάρονται ενώ οδηγούν προκειμένου να κερδίσουν χρόνο! Δείτε το σοκαριστικό βίντεο και... ξανασκεφτείτε το πριν βγάλετε το κραγιόν από την τσάντα μπροστά στον κόκκινο σηματοδότη.

Το ρεπορτάζ της βρετανικής εφημερίδας Telegraph που ανέφερε ως βασική αιτία 500.000 τροχαίων ατυχημάτων το 2009 στην Αγγλία το συνήθειο των νεαρών κυρίως γυναικών να ανανεώνουν το μακιγιάζ τους καθώς οδηγούν, σόκαρε μια 17χρονη μακιγιέρ από την Ολλανδία η οποία ένιωσε την ανάγκη να οργανώσει εκστρατεία καταπολέμησης του φαινομένου...

Το βίντεο του 1 λεπτού και 11 δευτερολέπτων πραγματικά σοκάρει και αναπαράγεται με μανία από τους χρήστες του διαδικτύου, με αποτέλεσμα να έχει φτάσει ήδη τα 28.000.000 χτυπήματα στο youtube!

Στην έρευνα της βρετανικής εφημερίδας βεβαίως υπογραμμίζεται ότι οι γυναίκες πολυάσχολες καθώς είναι με τη φροντίδα της οικογένειας και την επαγγελματική τους καριέρα προσπαθούν να κερδίσουν χρόνο αφήνοντας το... τελετουργικό του μακιγιαρίσματος για τις «χαμένες ώρες» του μποτιλιαρίσματος ή της αναμονής στο φανάρι.

Η αγωνία των γυναικών να τα προλάβουν όλα, όμως, φαίνεται ότι στην συγκεκριμένη περίπτωση έχει τραγικές συνέπειες.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...