Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

Συνάντηση Αναγνωστάκη με εργαζόμενους και διοίκηση Ηλεκτρομηχανικής.

Σε συνέχεια της πρώτης συνάντησης που είχε ο βουλευτής και κλιμάκιο της ΔΗΜ.ΑΡ. στο Ε.Κ.Ε. με τη διοίκηση του Εργατικού Κέντρου και το σωματείο εργαζομένων της ηλεκτρομηχανικής στις 3/7, ο Δημήτρης Αναγνωστάκης συμμετείχε σήμερα 27/7 σε ευρεία σύσκεψη που έγινε στο εργοστάσιο της Κύμης.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν και: ο διαχειριστής και μέλη της διοίκησης του εργοστασίου, ο πρόεδρος και η γραμματέας του Ε.Κ.Ε. Στέφανος Μπασινάς και Μαρία Σμυρναίου, ο περιφερειακός σύμβουλος Κ. Κουλουρίδης, το Δ.Σ. του σωματείου και πολλοί εργαζόμενοι.

Στη σύσκεψη αναλύθηκε η υφιστάμενη κατάσταση της υπολειτουργίας και απαξίωσης του εργοστασίου, οι ευθύνες των διοικήσεων των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων (ΕΑΣ) και του Υπ.Εθνικής Άμυνας κατεξοχήν υπεύθυνων για το πρόβλημα, καθώς και προτάσεις για την επανεκκίνηση της παραγωγικής διαδικασίαςτου εργοστάσιου.

Ο βουλευτής της ΔΗΜ.ΑΡ. δεσμεύτηκε να ερευνήσει διεξοδικά το θέμα με τους αρμόδιους θεσμικούς παράγοντες του Υπ.Εθνικής Άμυνας και να προβεί στις κατάλληλες ενέργειες για την αντιμετώπιση του θέματος.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...