Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Kλιμάκιο της ΔΗΜ.ΑΡ σε Δροσιά, Βαθύ, Φάρο, Παραλία Αυλίδας, και Καλοχώρι- Παντείχι.

Tην Κυριακή 10 Ιουνίου κλιμάκιο στελεχών της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, με επικεφαλής τον υποψήφιο βουλευτή της Δημήτρη Αναγνωστάκη, επισκέφθηκε τη βοιωτική πλευρά του δήμου Χαλκιδέων και επικοινώνησε τις θέσεις της και τον προγραμματικό της λόγο.


Το κλιμάκιο της ΔΗΜ.ΑΡ. ξεκίνησε το οδοιπορικό του από τη Δροσιά και επισκέφθηκε στη συνέχεια το Βαθύ, το Φάρο, την Παραλία Αυλίδας και το Καλοχώρι- Παντείχι.

Σε όλους τους σταθμούς, τα στελέχη της ΔΗΜ.ΑΡ. είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις με πολλούς συμπολίτες μας και να απαντήσουν σε ερωτήσεις που τέθηκαν και αφορούσαν είτε ζητήματα των τοπικών κοινωνιών είτε ζητήματα της κεντρικής πολιτικής σκηνής.

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ έχοντας μία συνολική πολιτική πρόταση, δηλώνει μέσω των στελεχών της, σε κάθε ευκαιρία που της δίνεται, ότι ως Αριστερά της ευθύνης, είναι έτοιμη να αναλάβει πρωτοβουλίες και δράση και να συμβάλλει αποτελεσματικά στην αντιμετώπιση των προβλημάτων, που δημιούργησαν οι νεοφιλελεύθερες πολιτικές του δικομματισμού.

Η ΔΗΜ.ΑΡ. τονίζει πως οι πολίτες κρατάνε το κλειδί της λύσης στα χέρια τους.Τους ζητάμε να ενισχύσουν τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.

Ζητάμε να ενισχύσουν την ευρωπαϊκή και μεταρρυθμιστική αριστερά,την αριστερά του δημοκρατικού σοσιαλισμού,τη μόνη που σήμερα μπορεί να αντισταθεί στον ψευδεπίγραφο δικομματισμό που προσπαθούν να στήσουν.

Δώστε μας εντολή για λύση. Ακόμα περισσότερο, δώστε μας την τρίτη και καθοριστική εντολή για λύση.
Αναδείξτε τη ΔΗΜ.ΑΡ. σε ισχυρή, ρυθμιστική δύναμη.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...