Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

«Δεν είναι λύση τα όπλα» έγραψε στο facebook ο 24χρονος από την Παιανία

Ο 24χρονος φοιτητής που τραυμάτισε θανάσιμα με καραμπίνα έναν 42χρονο Αλβανό ληστή με μήνυμα του στο facebook ευχαρίστησε όσους του συμπαραστάθηκαν και παράλληλα τους καλεί να αφήσουν τα όπλα κλειδωμένα, γιατί δεν είναι αυτά η λύση στην εγκληματικότητα.

Ο νεαρός φοιτητής έγραψε χαρακτηριστικά «το μόνο που θέλω να τονίσω είναι ότι τα όπλα δεν είναι η λύση. Το γεγονός το δικό μου ελπίζω να είναι το τελευταίο κακό, δεν είναι παράδειγμα προς μίμηση... Σας το λέω ειλικρινά, αφήστε κλειδωμένα τα όπλα. Το βάρος είναι τεράστιο και οι τύψεις πολλές!!! Επίσης θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του... Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους σας και πάλι...».

Ο πατέρας του μιλώντας στο Έθνος της Κυριακής υποστήριξε «Να μην ζήσει ποτέ κανείς αυτό που ζει η οικογένεια μας, να έρθουν τα πάνω – κάτω από τη μία στιγμή στην άλλη. Είμαστε συντετριμμένοι, γιατί βλέπουμε το παιδί μας έντρομο και λυπημένο. Ποτέ δεν είχαμε φανταστεί ότι θα έρθουμε σε τόσο δύσκολη θέση. Αυτό που τώρα προέχει είναι να συμπαρασταθούμε στο παιδί μας, να έχει την οικογενειακή και την ψυχολογική στήριξη που χρειάζεται. Ο Νίκος ζήτησε από όλους να μην συνεχίσουν την συζήτηση γύρω από το θέμα. Ο ίδιος, μετανιωμένος από την πρώτη στιγμή, ζει ένα προσωπικό μαρτύριο και χρειάζεται να βρει το κουράγιο να σταθεί ξανά όρθιος και αισιόδοξος».

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...