Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Έκοψαν το ηλεκτρικό ρεύμα σε μητέρα και δίχρονο παιδί

Σε παρασταση διαμαρτυριας θα προχωρήσει η Επιτοπη Αγωνα της περιοχής Νοτιων Προαστειων Ηρακλείου μαζι με το... ΠΑΜΕ , την ΠΑΣΕΒΕ και την ΟΓΕ, στα γραφεια της ΔΕΗ στο Τσαλικακι Γαζίου στις 12:30 το μεσημέρι, προκείμενου να απαιτησει την επανασυνδεση ρευματος στο σπιτι νεαρης μητερας, εργαζομενης αλλά απληρωτης εδώ και καιρό.

Στην σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:

Η εργαζομενη ενώ δεχτηκε να καταβαλει ένα μερος του ποσου που οφειλει για να μην παραμεινει στο σκοταδι το σπιτι της και να γίνει διακανονισμος για το υπολοιπο, βρεθηκε μπροστα στην αδιαλαξια της διευθυνσης της ιδιωτικοποιημενης ΔΕΗ, η οποία αρνηθηκε κυνικα την επανασυνδεση παρολο που η νεαρη γυναικα ειναι μητερα ενός μικρου παιδιου 2 ετων.

Η επιχειρηση πραγματοποιησε ξαφνικα και χωρίς προειδοποιηση την διακοπη αμέσως μετα τις εκλογες δειχνοντας για ακόμη μια φορά το αναλγητο προσωπο της και αγνοωντας τις επιπτωσεις στη ζωη της εργαζομενης και της οικογενειας της.

Δηλωνουμε κατηγορηματικα την αποφασιστικοτητα μας να σταθουμε στο πλαι κάθε εργαζόμενου που υποφερει από την συνεχιζομενη σκληρη λιτοτητα, δεν θα επιτρέψουμε καμία διακοπη ρευματος, νερου σε εργαζόμενους και τις οικογενειες τους.

Καλούμε το λαο να οργανωθει στις επιτροπες αγώνα, στις λαικες επιτροπες στις γειτονιες, να παλεψει οργανωμενα για την υπερασπιση της αξιοπρεπειας του και της ζωης του, για να μην φοβηθει, να ορθωσει το αναστημα του απενταντι στην σκληρη αντιλαϊκη πολιτική που από ότι φαινεται θα δειξει ακόμη περισσοτερο τα δοντια της το επομενο διαστημα".

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...