Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Κουβέλης: Προχωράμε αν υπάρξει σύμπτωση σε προγραμματικά θέματα και τη φερεγγυότητα των προσώπων

«Θα προχωρήσουμε αν υπάρξει σύμπτωση στα προγραμματικά θέματα και στη φερεγγυότητα των προσώπων», δήλωσε ο Φώτης Κουβέλης μετά τη συνάντησή του με τον Ευ. Βενιζέλο.

«Αν υπάρξει στις επόμενες ώρες σύμπτωση στα προγραμματικά ζητήματα, σύμπτωση στη φερεγγυότητα των προσώπων προκειμένου να έχουμε την αναγκαία συνοχή μιας κυβέρνησης, θα προχωρήσουμε», δήλωσε ο Φώτης Κουβέλης μετά το τέλος της συνάντησής του με τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ είπε ότι οι διαδικασίες επιταχύνονται και ότι η χώρα πρέπει να αποκτήσει κυβέρνηση με συγκεκριμένο περιεχόμενο πολιτικής που πρέπει να ασκηθεί τόσο στο εσωτερικό, όσο και αναφορικά με την ανάγκη να υπάρξει διαπραγμάτευση, προκειμένου να έχουμε αποδέσμευση από δυσμενείς όρους και ρυθμίσεις του μνημονίου.

«Προτάσσονται κατά συνέπεια προγραμματικά ζητήματα. Αυτά είναι εκείνα που μπορούν να αποτελέσουν τον αποφασιστικό συνεκτικό ιστό για μια κυβέρνηση η οποία θα μπορέσει να δώσει συγκεκριμένα αποτελέσματα προφανώς προς όφελος της χώρας και της κοινωνίας η οποία είναι τεμαχισμένη», τόνισε ο κ. Κουβέλης ο οποίος είπε ότι αναφέρθηκε και στη φερεγγυότητα των προσώπων.

«Και με βάση τη χθεσινή συνάντηση που είχα με τον κ.Σαμαρά αναμένω να έχω πολύ συγκεκριμένα τις θέσεις του και σε σχέση με τα προγραμματικά ζητήματα τα οποία ανέδειξα. Η προγραμματική συμφωνία είναι το αποφασιστικό στοιχείο για συγκρότηση κυβέρνησης με σταθερότητα, αποτελεσματικότητα και προφανέστατα με μια πολιτική η οποία είναι δυνατόν να οδηγεί σε δρόμους διεξόδου από τα αδιέξοδα στα οποία έχει περιέλθει η χώρα», συμπλήρωσε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...