Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Κάθε 2 χρόνια το Επιμελητηριακό Αναπτυξιακό Συνέδριο

Κατά την διάρκεια των εργασιών της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 22/06/2012 και το Σάββατο 23/06/2012 στην Αθήνα, ο Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος πρότεινε την διοργάνωση κάθε δύο χρόνια Επιμελητηριακού Αναπτυξιακού Συνεδρίου.

Ο Πρόεδρος του ΕΒΕΕ κ. Παναγιώτης Σίμωσης κατά την παρέμβαση τους στις εργασίες της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων χαιρέτησε την εξαγγελία του κ. Μίχαλου, χαρακτηρίζοντας την διοργάνωση αναπτυξιακού συνεδρίου από την Κεντρική Ένωση σημαντικό οικονομικό γεγονός, το οποίο θα συμβάλει αποφασιστικά τόσο στην ενδυνάμωση του Επιμελητηριακού Θεσμού, όσο και στην ανάπτυξη της Εθνικής μας Οικονομίας.

Πρότεινε δε το πρώτο αναπτυξιακό συνέδριο να πραγματοποιηθεί στην Εύβοια. Η πρόταση του Προέδρου του ΕΒΕΕ έγινε αποδεκτή από την Διοικητική Επιτροπή της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων.

Επίσης στην συγκεκριμένη συνεδρίαση αποφασίστηκε η λειτουργία της αναπτυξιακής εταιρείας «ΟΜΗΡΟΣ», της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων και εκλέχθηκε το νέο Δ.Σ. της εταιρείας.

Το Επιμελητήριο Εύβοιας εκπροσωπείται στο Δ.Σ. της εταιρείας από τον Πρόεδρο κ. Παναγιώτη Σίμωση ο οποίος εκλέχθηκε από τις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν κατά την διάρκεια των εργασιών της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...