Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Και ο Τσίπρας ζητά δημοσιοποίηση των πρακτικών

Από το ΣΥΡΙΖΑ δεν ζητούν συμφωνία ούτε ανοχή ζητούν συνενοχή στο έγκλημα και εμείς δεν την παρέχουμε, υπογράμμισε ο Αλέξης Τσίπρας και ζήτησε να δημοσιοποιηθούν τα πρακτικά της σημερινής συνάντησης υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ώστε οι ... πολίτες να βγάλουν τα συμπεράσματά τους.

Αυτοί που μας κυβέρνησαν όχι μόνο δεν έχουν λάβει το μήνυμα της λαϊκής ετυμηγορίας, αλλά εμφανίζονται και ως τιμητές και εκβιάζουν, επεσήμανε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, όμως λαός που δοκιμάζεται δεν εκβιάζεται, παρατήρησε χαρακτηριστικά.

ΝΔ ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜ.ΑΡ έχουν 168 βουλευτές ας προχωρήσουν, επανέλαβε και χαρακτήρισε παράλογη και πρωτοφανή την απαίτησή τους να συμμετάσχει και ο ΣΥΡΙΖΑ στην προγραμματική τους συμφωνία.

Μας ζητούν συναίνεση και νομιμοποίηση στο λάθος, υποστήριξε ο κ. Τσίπρας και σημείωσε πως όσο διατηρείται η δυσαρμονία ασκούμενης πολιτικής και λαϊκής βούλησης, δεν μπορεί να υπάρξει κοινωνική ηρεμία.

Στο πλαίσιο αυτό κάλεσε τις Ελληνίδες και τους Ελληνες να καταδικάσουν μια για πάντα στη συνείδησή τους τις δυνάμεις του χθες, τονίζοντας πως ζωντανή έχει απομείνει μόνο η ελπίδα της ενότητας του λαού απέναντι στους εκβιασμούς ώστε να αποτραπεί το έγκλημα, γι αυτό, διεμήνυσε, και «δεν θα σας προδώσουμε ώστε να παραμείνει ζωντανή η ελπίδα».

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...