Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Ο ΑΓΕΛΑΣΤΟΣ ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ ... στο Δημοτικό Σχολείο Λ.Αιδηψού


Μια υπέροχη θεατρική παράσταση είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν στην αυλή του σχολείου τους , οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Λ. Αιδηψού.

Μετά από συνεννόηση των δασκάλων με τη συντοπίτισσά μας ηθοποιό Μάρα Λαγγουράνη, ο θίασος της Γιούλης Ηλιοπούλου παρουσίασε το διαδραστικό θεατρικό έργο «Ο αγέλαστος πρίγκιπας» . Δυο ηθοποιοί επί σκηνής και δεκάδες μαθητές του σχολείου, αλλά και του 1ου Νηπ. Λ.Αιδηψού, που συμμετείχαν ενεργά στο έργο, προσπάθησαν επί  δίωρο να κάνουν το πρίγκιπα να γελάσει και στο τέλος το πέτυχαν με την αγάπη , την ανθρωπιά και την απλότητα. Ο χώρος γέμισε χρώματα, μουσική, χορό, γέλια και χειροκροτήματα.

Είναι η δεύτερη χρονιά που παρακολουθούμε μια υπέροχη παράσταση από τον ίδιο θίασο, μετά την Παναγία των Παρισίων πέρσι, και φέτος ήταν ακόμη πιο όμορφη μια και παίχτηκε στο χώρο του σχολείου μας.

Η έλλειψη βέβαια αίθουσας εκδηλώσεων- πολλαπλών χρήσεων- στο σχολείο μας και το αεράκι που φυσούσε μας δυσκόλεψαν λιγάκι, αλλά το αποτέλεσμα ήταν εκπληκτικό. Ελπίζουμε σύντομα να δοθεί μια λύση τόσο στο θέμα της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων, όσο και στο έντονο κτηριακό πρόβλημα που αντιμετωπίζει το σχολείο μας. Είναι απαίτηση όλης της κοινωνίας της πόλης μας!!!

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΥΡΟΖΟΥΜΗ/ voriaevia

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...