Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Το αδιαχώρητο στην παράσταση «ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟ»

Το αδιαχώρητο έγινε χθες, στην παράσταση «ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟ» του Αλέκου Σακελάριου, και του Χρήστου Γιαννακόπουλου, που ανέβασε το θεατρικό τμήμα του συλλόγου μας, με την συμμετοχή του Αεικίνητου Θεάτρου Ευρίπου.

Μια παράσταση, που αφιερώθηκε στην μνήμη του διακεκριμένου ιατρού Γιώργου Μπάνου, καθώς και κείνος υπήρξε από τα βασικά μέλη του Θεατρικού τμήματος.

Την παράσταση τίμησαν με την Παρουσία τους : ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ.κ. Χρυσόστομος με την συνοδεία του Πρωτοσύγκελου, και του Θεόφιλου, ο Δήμαρχος Χαλκιδέων κ. Θανάσης Ζεμπίλης, η πρόεδρος της ΔΟΑΠΠΕΧ Λίλιαν Ζλακώνη, ο κ. Χρήστος Παγώνης, ο κ. Δημήτρης Αναγνωστάκης και άλλοι.

Την παράσταση προσφώνησε ο αντιπρόεδρος κ. Δημήτρης Γιαννακός και ακολούθησε η κ. Ράνια Νταλαχάνη, που μεταξύ άλλων είπε, πως η συγκεκριμένη Θεατρική παράσταση είναι η 76η που ανεβάζει το «Αεικίνητο» Θέατρο, με την συνεργασία διαφόρων φορέων, από το 1994 της ίδρυσής του και τόνισε πως είναι η πρώτη φετινή καλοκαιρινή παράσταση, η οποία αποτελεί και την έναρξη θεατρικού φεστιβάλ, ακολουθούν κι άλλες επτά παραστάσεις, που θα δοθούν και κείνες για κοινωφελείς σκοπούς, όπως η σημερινή, η οποία αντί εισιτηρίου (προαιρετικά) θα δίνονται τρόφιμα και φάρμακα, τα οποία θα διατεθούν στη συνέχεια, στο φιλόπτωχο ταμείο της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος.

Τέλος τόνισε πως η κοσμοσυρροή απόψε απέδειξε, πως τελικά ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟ.

Όλοι οι ηθοποιοί αγάπησαν το ρόλο τους και τον έπαιξαν λες και ήταν κομμένος και ραμμένος στα μέτρα τους.

Την παράσταση έκλεισε ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Χαλκίδος, ο οποίος δεν έκρυψε την ικανοποίηση του, με την πρωτοβουλία που είχε ο σύλλογος Κανήθου, για να στηρίξει το φιλόπτωχο ταμείο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...