Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Η ΝΤΕΠΥ γράφει για τους νικητές και τους χαμένους της προεκλογικής περιόδου - Ιστορίες τρέλας, έρωτα, απιστίας και.. καφρίλας !

Walon: Drapea walon Français : Drapeau de la W...
 (Photo credit: Wikipedia)

ΧΑΡΗΚΑΝ

μερικοί που ΔΕΝ "βγήκε" η ΝΤΕΠΥ την Παρασκευή. "Γλιτώσαμε' είπαν,  ενώ κάποιοι άλλοι νόμιζαν ότι... τους φοβηθήκαμε. Η αλήθεια  είναι σκληρή - όπως πάντα. 

ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

είναι ότι ο ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΪΝΑΣ έκανε την μοναδική ΠΟΛΙΤΙΚΗ συγκέντρωση στη Χαλκίδα. Δεν μίλησε πολύ ο ίδιος. Άφησε τους πολίτες να πάρουν το λόγο και να δώσει αυτός τις απαντήσεις. Και απάντησε σε ΟΛΑ τα ερωτήματα όσο σκληρά και να ήταν κάποια. Η ΔΗΜΑΡ απέδειξε ότι με τη συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο ξέρει να τιμά τους ανθρώπους που έχουν άποψη και τολμούν πολιτικά.

ΤΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ

εμφάνιση διεκδικεί ο ΛΙΑΣΚΟΣ της Ν.Δ. που ΔΕΝ θα τον ψηφίσουν ούτε και άνθρωποι που κάποτε έπιναν (κακώς) νερό στο όνομά του. Και το όνομα του "πονηρού πολιτευτή"  -που λέει και ο Σαββόπουλος - μετά τις εκλογές δεν θα είναι Λιάσκος αλλά ...ΦΙΑΣΚΟΣ!

ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ 

περνάει τις χειρότερες στιγμές του και στην Εύβοια ίσως το διαβάσετε στο ρεπορτάζ που δημοσιεύσαμε για την ομιλία Ρέππα. Αυτό που ΔΕΝ μάθατε είναι ότι στη συγκέντρωση επικρατούσε και... τεχνικό αλαλούμ με τα τραγούδια και τους ύμνους να "σκεπάζουν" ακόμη και την παρουσίαση των υποψηφίων.

ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ

από του Ανεξάρτητους Έλληνες, Κεδίκογλου από τη Ν.Δ. και Κολιοπάνος από τη ΔΗΜΑΡ είχαν τις περισσότερες τηλεοπτικές εμφανίσεις στα αθηναϊκά κανάλια. Ο Μαρκόπουλος περιζήτητος, μετά τον Καμμένο, ο Κεδίκογλου για να τα χώσει και στην ΕΡΤ (χαρά ο...Αλαφούζος) και ο Κολιοπάνος σαν δημοσιογράφος είχε τις διασυνδέσεις του....

ΜΕ ΜΗΝΥΣΕΙΣ

μετά τις εκλογές θα απαντήσει σε ζοριλίκια ένας από τους υποψήφιους που διάβασε συκοφαντίες για τη διανομή του υλικού του. Θα ανοίξουν οι "ασκοί του Αιόλου"....

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ

της παραλίας και των ακτών του Κανήθου έκαναν μαθητές του τοπικού Λυκείου. Μαζί τους ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΣΦΑΤΙΔΗΣ, ο γιατρός κ ΚΟΥΒΑΡΑΣ με τη σύζυγό του και ο Δημοτικός Σύμβουλος ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΔΗΣ που είναι και μέλος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων. Οι μαθητές έκαναν καλή δουλειά και...ανταμείφθηκαν με ένα... σουβλάκι. Εκτενές ρεπορτάζ και φωτογραφίες θα βρείτε στο blog  μας σύντομα.

ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ 

φίλων του Βαγγέλη Αγγέλου με επικεφαλής τη γυναίκα του είναι οι εθελοντές που διακινούν προεκλογικό υλικό σε όλη την Εύβοια. Κοινό χαρακτηριστικό τους η... Ιταλία μια και εκεί σπούδασε ο Βαγγέλης και "έχτισε" μοναδικές -και παντοτινές φιλίες.

Η ΠΟΠΗ ΚΡΕΤΑ 

με το μοναδικό χαμόγελό της υποδέχεται στο ΛΟΥΣΥ γνωστούς και άγνωστους, πελάτες αλλά και επισκέπτες στις εκδηλώσεις που διοργανώνονται καθημερινά. Και είναι, το χαμόγελό της, μια όαση μέσα στη σημερινή κατήφεια...

ΕΙΝΑΙ ΔΙΜΕΤΡΗ

και ωραία. Δεν καταλαβαίνω, λοιπόν, γιατί πρέπει να φοράει παπούτσια με δωδεκάποντα τακούνια.  Η μόνη εξήγηση είναι ότι θα τα κοπανάει στο κεφάλι του συνοδού της που ήταν αγενής και δεν σεβόταν τις διπλανές παρέες μέσα στο ΜΟΣΤΑΡ. Κρίμα μια τόσο όμορφη κοπέλα να συνοδεύει ένα κάφρο...
Enhanced by Zemanta

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...