Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Πλήρης δικαίωση της Περλεπέ, μετά τη δημοσίευση της αναβάθμισης του Νοσοκομείου Καρύστου».

Με το υπ΄ αριθμ. 1149/10-4-2012 Φύλλο της Εφημερίδας της Κυβέρνησης (τεύχος Β΄), δημοσιεύθηκε ο νέος Οργανισμός του Γενικού Νοσοκομείου –Κ.Υ. Καρύστου. Με βάση τον νέο αυτό Οργανισμό, το εν λόγω Νοσοκομείο αναβαθμίζεται και αναπτύσσεται με περισσότερες κλίνες και αυξημένο προσωπικό, όπως αναλυτικά αναφέρεται στο ΦΕΚ.

Mετά τη δημοσίευση αυτή, η υποψήφια Βουλευτής Εύβοιας του ΠΑΣΟΚ κυρία Κατερίνα Περλεπέ- Σηφουνάκη, σε δήλωσή της αναφέρει:

«Αισθάνομαι οριστικά δικαιωμένη αφού, από την πρώτη στιγμή που τέθηκε από ορισμένους το θέμα για τη λειτουργία του Νοσοκομείου Καρύστου, είχα δεσμευθεί αναλαμβάνοντας πλήρως κάθε ευθύνη, ότι θα παραμείνει Νοσοκομείο και θα αναβαθμισθεί. Ήμουν άλλωστε η μόνη, απ΄όλους τους βουλευτές της Εύβοιας που με κατηγορηματικό τρόπο και κάθε σαφήνεια δεσμεύτηκα, τόσο απέναντι στους κατοίκους της Καρυστίας όσο και στους πολίτες ολόκληρου του Νομού.

Σήμερα, οι Κασσάνδρες που είχαν σπεύσει να με αμφισβητήσουν και να μου επιτεθούν πολιτικά, διαψεύδονται για άλλη μια φορά με τον πιο επίσημο τρόπο.

Αυτό όμως που έχει σημασία τώρα είναι ότι, κανένας απ΄ όλους αυτούς, που ξεσήκωναν τον κόσμο, που έκλειναν γέφυρες και που προσπαθούσαν να παίξουν κομματικά παιχνίδια, δεν θα μπορεί πλέον να κινδυνολογεί και να καλλιεργεί ανασφάλειες στους κατοίκους της περιοχής της Καρύστου σχετικά μ΄αυτό το θέμα.

Το Γενικό Νοσοκομείο- Κ.Υ Καρύστου με τον καινούργιο Οργανισμό, θα παρέχει αναβαθμισμένες υπηρεσίες υγείας και το όφελος απ΄την αναβάθμιση αυτή αφορά και τους πολίτες, αλλά και τους εργαζόμενους σ΄αυτό».

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...