Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Το λιμάνι στο εργοστάσιο της ΣΕΛΜΑΝ να ενταχθεί στο Λιμενικό Ταμείο Χαλκίδας

Στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Ν.Εύβοιας, έγινε διευρυμένη συνάντηση στις 7/5/2012, με θέμα «Λειτουργία ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΣΕΛΜΑΝ – ΦΟΡΤΟΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΣΩΛΗΝΩΝ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ».

Στην συνάντηση ήταν παρόντες, ο Ανεξάρτητος Περιφερειακός Σύμβουλος και μέλος του Λιμενικού Ταμείου Χαλκίδας ΚΟΥΛΟΥΡΙΔΗΣ Κώστας, από πλευράς Εργατικού Κέντρου ο Πρόεδρος ΜΠΑΣΙΝΑΣ Στέφανος, η Γεν. Γραμματέας ΣΜΥΡΝΑΙΟΥ Μαρία μαζί με άλλα μέλη του Δ.Σ, από πλευράς Σωματείου ΣΕΛΜΑΝ, ο Πρόεδρος ΚΑΠΕΝΗΣ Θανάσης, από το Σωματείο Λιμένος ΣΕΛΜΑΝ ο Πρόεδρος ΒΟΥΓΙΟΥΚΑΣ Γιώργος και ο Γεν.Γραμματέας ΔΕΜΕΡΟΥΤΗΣ Θανάσης και από το Σωματείο Λιμένος Χαλκίδας ο Πρόεδρος ΠΟΛΥΚΑΡΠΙΔΗΣ Νεκτάριος, ο Γεν.Γραμματέας ΤΣΑΒΑΡΗΣ Σπύρος, μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της Διοίκησης.

Από πλευράς ΣΕΛΜΑΝ ο Διευθυντής Logistics ΡΕΒΥΝΘΗΣ Δημήτριος.

Από την ΔΕΣΦΑ (φυσικό αέριο) ο Εμμανουήλ Νομικός, Προϊστάμενος Τμήματος Βασικού Σχεδιασμού και Υποστηρικτικών Μελετών.

Και τέλος από πλευράς ΕΛΤΕΡ, που είναι η διαχειρίστρια του έργου τοποθέτησης σωλήνων φυσικού αερίου υποθαλάσσιας Εμμανουήλ ΜΑΣΤΟΡΗΣ.

Έπειτα από συζήτηση αποφασίστηκε, ότι το ΟΡΦΑΝΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΣΕΛΜΑΝ Η ΟΡΜΟΣ ΛΕΥΚΑΝΤΙΟΥ πρέπει να ενταχθεί στο ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ, για να γίνονται νόμιμα και άλλες φορτοεκφορτώσεις άλλων προϊόντων εκτός του ξύλου με ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ.

Περιμένουμε από την Εταιρία της ΣΕΛΜΑΝ να προβεί στις νόμιμες διαδικασίες.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...