Κυριακή 29 Απριλίου 2012

H ΔΗΜΑΡ σε Αλιβέρι, Αμάρυνθο και Ερέτρια

To Σάββατο 28 Απριλίου ομάδα στελεχών της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, αποτελούμενη από τους Αναγνωστάκη Δημήτρη, Καπράλο Ηλία, Παπανδρέου Ανδρέα, Παυλοβιτς Άλκη και Σαραφιανού Αμφιτρίτη, επισκέφθηκε το Αλιβέρι και μοίρασε στους πολίτες του, το κοινό προεκλογικό φυλλάδιο των υποψηφίων της.

Τα μέλη της ομάδας συνομίλησαν με πολίτες και επαγγελματίες της περιοχής για το πρόγραμμα της ΔΗΜ.ΑΡ. και στη συνέχεια επισκέφθηκαν τους έμπορους και παραγωγούς της Λαϊκής Αγοράς, όπου και αντάλλαξαν απόψεις για ζητήματα που αφορούν στην καθημερινότητα του έλληνα πολίτη.

Στη συνέχεια επισκέφθηκαν την Αμάρυνθο και την Ερέτρια, όπου είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν αρκετούς συμπολίτες μας και να συζητήσουν, σε πολύ καλό κλίμα θέματα τοπικού και γενικού ενδιαφέροντος.

Σημαντικό στοιχείο, που καταγράφεται ως θετικό στην πορεία ενημέρωσης και πληροφόρησης των πολιτών της Εύβοιας από τα στελέχη της ΔΗΜ.ΑΡ., αποτελεί η διαπίστωση της στροφής των συμπολιτών μας στα κόμματα της Αριστεράς και η αυστηρή αξιολόγηση από τη μεριά τους, θέσεων και προγραμμάτων.

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ έχοντας μία συνολική πολιτική πρόταση, αντιμετώπισης των προβλημάτων της ελληνικής κοινωνίας, δηλώνει σε κάθε ευκαιρία που της δίνεται ότι, ως Αριστερά της ευθύνης, είναι έτοιμη να αναλάβει πρωτοβουλίες και δράση και να συμβάλλει αποτελεσματικά στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που δημιούργησαν οι νεοφιλελεύθερες πολιτικές, που εφάρμοσαν οι δυνάμεις του δικομματισμού.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...