Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Γιατί παραιτείται ο Μαρινάκης, μετά τη κατάκτηση του ντάμπλ από τον Ολυμπιακό;

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού προανήγγειλε στους οργανωμένους την σκέψη του να παραιτηθεί απο την προεδρία, ώστε να μπορεί να αντιμετωπίσει απο την ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ την καθημερινότητα του Ολυμπιακού, χωρίς να είναι εγκλωβισμένος ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΝΟΜΟ-ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑ 
Ακόμα πιο δυνατά και πιο μαχητικά είναι η θέληση του Βαγγέλη Μαρινάκη για να βρίσκεται κοντά στον Θρύλο.
Αυτό προέκυψε απο το 5ο Παγκόσμιο Συνέδριο Οργανωμένων της Θύρας 7 όπου ο πρόεδρος Βαγγέλης Μαρινάκης μοιράστηκε τις σκέψεις του με τους Συνδεσμίτες τονίζοντάς τους ότι:  ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ.
Έτσι, μοιράστηκε τη σκέψη του να παραιτηθεί απο την προεδρία της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για τυπικούς λόγους:
"Ο αθλητικός νόμος είναι τερατούργημα. Και προβλέπει με τρόπο παράλογο ποινικές ευθύνες για το παραμικρό στους προέδρους και τα μέλη των Δ.Σ. των ΠΑΕ. Εγώ όμως θέλω να είμαι στην πρώτη γραμμή και να παλεύω καθημερινά για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Δεν κολλάω λοιπόν στις τυπικότητες και δεν θέλω να ζώ με την αγωνία του νόμου-τερατούργημα. Έτσι, σκέφτηκα να παραιτηθώ για τυπικούς λόγους και το λέω πρώτη φορά εδώ σε σάς. Η παραίτηση όπως καταλαβαίνετε θα είναι απόλυτα τυπική και το ξεκαθαρίζω για να μην βγεί ο καθένας και λέει το μακρύ του και το κοντό του... Εγώ θα είμαι εδώ, κάθε μέρα και όλη μέρα, ακόμα πιο κοντά στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Πάντα στην πρώτη γραμμή."!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...