Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Γ. Καρατζαφέρης: «Παρήγγειλα προκατ ιατρείο για το Μαρμάρι»

Ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γ. Καρατζαφέρης στο πλαίσιο των περιοδειών του επισκέφτηκε χτες τη Χαλκίδα και κατά τη διάρκεια ομιλίας του αναφέρθηκε στους στενούς δεσμούς που τον συνδέουν με την Εύβοια:
''Το 2009 στις μεγάλες πλημμύρες, όταν η Πολιτεία εγκατέλειψε στην τύχη της την περιοχή, εμείς από τα λεφτά που μας είχε δώσει η Πολιτεία βοηθήσαμε την περισσότερο πληγείσα περιοχή, το Βασιλικό. Σήμερα, η Ν.Ε. πριν από λίγο με ενημέρωσε για ένα άλλο μεγάλο πρόβλημα. Μου είπαν “Πρόεδρε, υπάρχει πρόβλημα στο Μαρμάρι. Δεν υπάρχει ιατρείο. Παρακαλούσαμε τον Λοβέρδο, πιο πριν τον Αβραμόπουλο. Δεν έγινε τίποτε”. Πριν από λίγο παρήγγειλα ένα προκατασκευασμένο ιατρείο που θα είναι έτοιμο και θα εγκατασταθεί τις επόμενες μέρες. Έτσι, το Μαρμάρι αποκτά αυτό που η Πολιτεία δεν ήθελε να δώσει». 
Επίσης ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γ. Καρατζαφέρης αναφέρθηκε και στου παλιούς δεσμούς που έχει με την Εύβοια λέγοντας «Έχω παλιούς δεσμούς με την Εύβοια, όταν πριν 43 χρόνια, νιόπαντρος τότε με την κ. Βέννυ Καρατζαφέρη ήρθαμε στην Ερέτρια. 
 
 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...