Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

ΒΙΝΤΕΟ: Η 11άδα των μαθητών που έβαλε το Αλιβέρι στην ΕΡΤ και την καρδιά μας


Βήμα σε 11 νέα παιδιά από το Αλιβέρι έδωσε η ΕΡΤ και αυτά απέδειξαν ότι η νεολαία διαβάζει, ψυχαγωγείται, μορφώνεται και ονειρεύεται.


Το Schooltube η εκπομπή από νέους για νέους έφτασε στο Γυμνάσιο Αλιβερίου και παρακολούθησε την ζωή 11 εφήβων από 13 έως 15 ετών και τις δραστηριότητές τους, από το πινγκ-πονγκ στο διάλειμμα του σχολείου έως το κρυφτό στις γειτονιές.
 
Ο Γιώργος είναι πρόεδρος του 15μελούς και πρωταγωνιστής στο θεατρικό του σχολείου. Ο Γιάννης είναι κολλημένος με τον υπολογιστή και θέλει να γίνει μοντέρ, όλη μέρα φτιάχνει βιντεάκια. Η φίλη του, η Λένα, τον ακολουθεί στους αγώνες μπάσκετ που παίζει με την ανδρική ομάδα του Αλιβερίου. Κολλητή της είναι η Βάσω που νευριάζει εύκολα.

Ο Λουκάς διαβάζει Μαρξ. Η Κωνσταντίνα θέλει να γίνει δημοσιογράφος και να ζήσει στη Νέα Υόρκη. Στον Περικλή αρέσει πολύ να μιλάει, είναι, όπως λέει, παρλαπίπας της παρέας. Κολλητός του είναι ο Στράτος, κάνει ιστοπλοϊα και θέλει να γίνει πιλότος.

Η Φαίδρα μετακόμισε από την Αθήνα πρόσφατα και δεν αντέχει το κουτσομπολιό. Ο Αποστόλης και ο Κωνσταντίνος είναι κολλητοί από το νήπιο και κάνουν συνέχεια πλάκες. Του Αποστόλη του αρέσουν οι ψηλές, του Κωνσταντίνου οι ξανθιές.

Η καλύτερη στιγμή της εκπομπής είναι όταν τους ρωτά τι ονειρεύονται μετά από δέκα χρόνια. Πραγματικά οι απαντήσεις (όπως γράφει και το evianews) είναι όλα τα λεφτά.

Δείτε το βίντεο...


Enhanced by Zemanta

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...