Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Στη Σκύρο ο Δ. Αναγνωστάκης της ΔΗΜΑΡ

Την όμορφη Σκύρο επισκέφθηκε το Σαββατοκύριακο ο υποψήφιος βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς Δ. Αναγνωστάκης και συναντήθηκε με τον Δήμαρχο κ. Χατζηγιαννάκη Μιλτιάδη και με άλλα αυτοδιοικητικά στελέχη και ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι του νησιού.

Ο πρ. Δήμαρχος Χαλκίδας συζήτησε με αρκετούς συμπολίτες μας και το θέμα της πιθανής εγκατάστασης ανεμογεννητριών και της αξιοποίησης της αιολικής ενέργειας. Ένα θέμα που πρέπει να τύχει ιδιαίτερης προσοχής και σωστής διαχείρισης έτσι ώστε να μην δημιουργήσει προβλήματα στην τοπική κοινωνία.

Στη συνέχεια ο Δ. Αναγνωστάκης συναντήθηκε με τον Πρόεδρο και μέλη του Δ.Σ. της ποδοσφαιρικής ομάδας της Σκύρου και συζήτησαν θέματα  που αφορούν τη συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ. Εύβοιας.

Το απόγευμα επισκέφθηκε καταστήματα στην περιοχή του Μώλου και συζήτησε με τους ιδιοκτήτες τα προβλήματα του κλάδου τους και τους ανέλυσε τις θέσεις της ΔΗΜ.ΑΡ. για τις Μικρομεσαίες επιχειρήσεις και τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις, που απαιτούνται έτσι ώστε να υπάρξει ένα καλύτερο περιβάλλον για τους μικροεπαγγελματίες και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Τό βράδυ ο Δ. Αναγνωστάκης παρουσίασε μέρος του πολτικού προγράμματος της Δημοκρατικής Αριστεράς και το συζήτησε σε μια γεμάτη αίθουσα από Σκυριανούς πολίτες, που συμμετείχαν θέτοντας διάφορες ενδιαφέρουσες ερωτήσεις και αφορούσαν διάφορους τομείς της πολιτικής και οικονομικής δραστηριότητας.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...