Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

Ένας Διοικητής για τα Νοσοκομεία Χαλκίδας, Κύμης, Καρύστου

Ένας Διοικητής για τα Νοσοκομεία Χαλκίδας, Κύμης, Καρύστου και 330 οργανικές κλίνες στο σύνολο, προβλέπει ο Νέος Υγειονομικός Χάρτης Ελλάδας, που παρουσίασε το Υπουργείο Υγείας. Από την πλευρά της η πολιτική ηγεσία επιμένει πως δεν θα υπάρξει καμία απόλυση εργαζομένου ή κατάργηση Νοσοκομείου. 

 Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του Υπουργείου Υγείας,τα Γ.Νοσοκομεία Χαλκίδας, Κύμης «Γ.Παπανικολάου» και Καρύστου «Διόκλειο», παραμένουν ως έχουν, αλλά με έναν Διοικητή στο Νοσοκομείο Χαλκίδας και από έναν Αναπληρωτή Διοικητή σε Κύμη και Κάρυστο. Σ’ ότι αφορά τις Οργανικές Κλίνες, για τη Χαλκίδα είναι 260, για την Κύμη 40 και για την Κάρυστο 30, δλδ. Στο σύνολο 330.

Σ’ ότι αφορά τη Βοιωτία, το Γ. Νοσοκομείο Λειβαδιάς θα έχει Διοικητή και το Γ.Νοσοκομείο Θήβας έναν Αναπληρωτή Διοικητή, με σύνολο Οργανικών Κλινών 260, (160 στο Γ.Ν. Λειβαδιάς και 100 στο Γ.Ν. Θήβας).

Στην υπόλοιπη Στερεά Ελλάδα, ο νέος Υγειονομικός Χάρτης προβλέπει ένα Διοικητή στο Γ.Νοσοκομείο Λαμίας και Αναπληρωτές στα Γ.Νοσοκομεία Καρπενησίου και Άμφισσας, με σύνολο κλινών 500 (340 στο Γ.Ν.Λαμίας, 80 στο Γ.Ν.Καρπενησίου και 80 στο Γ.Ν.Άμφισσας).
eviaportal.gr

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...