Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

Μπάχαλο η Νέα Δημοκρατία στην Εύβοια...


Βασίλης Δεμερτζής

Ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ευβοίας, Βασίλης Δεμερτζής φέρεται κατά της Στέλλας Φιλίππου σε δελτίο τύπου, που φαίνεται να έχει συνταχθεί από το Γραφείο Τύπου της Κομματικής Οργάνωσης. Ο Υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου της ΝΟΔΕ, Χρήστος Θεοδουλίδης δηλώνει άγνοια και την κάθετη διαφωνία του με το περιεχόμενο του Δελτίου Τύπου και υποβάλλει την παραίτησή του. Η Στέλλα Φιλίππου απαντάει με αγωγή που κατέθεσε κατά του Βασίλη Δεμερτζή…


Καζάνι που έβραζε θύμιζε το τελευταίο καιρό η ΝΟΔΕ Ευβοίας, με τις διαφωνίες και εντάσεις μεταξύ των μελών της, να βλέπουν το φως της δημοσιότητας και να δίνουν τροφή για σχόλια σ’ ότι αφορά τις ισορροπίες στην κομματική οργάνωση του Νομού. Ρόλο σε αυτή όλη την κατάσταση είχε και ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ, Βασίλης Δεμερτζής, δεδομένου ότι οι «κομματικές σχέσεις» του με κάποια μέλη είχαν διαταραχθεί.
Το κερασάκι στην τούρτα
Ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ευβοίας, Βασίλης Δεμερτζής, για λόγους ευθιξίας από σχόλια του blog: eviatop, εξέδωσε δελτίο τύπου, με το οποίο καταφέρεται κατά της Στέλλας Φιλίππου, την οποία στοχοποιεί για πολιτικούς εκβιασμούς κατά του προσώπου του, όπως ο ίδιος υποστηρίζει, και χρησιμοποιεί σκληρή γλώσσα για τη δημοσιογράφο. Αυτό όμως που προκάλεσε την αγανάκτηση μελών της ΝΟΔΕ, είναι πως το δελτίο τύπου «έφυγε» από τα γραφεία της Οργάνωσης και φαίνεται να έχει συνταχθεί από το Γραφείο Τύπου, πράγμα που σημαίνει ότι είχε τη σύμφωνη γνώμη και των λοιπών μελών της ΝΟΔΕ…. Ενώ οι ίδιοι δηλώνουν άγνοια και διαφωνία.
Το επίμαχο δελτίο τύπου, λάβαμε όπως και τα λοιπά ΜΜΕ, την Παρασκευή το μεσημέρι.
Ωστόσο, κάνοντας ρεπορτάζ, δεδομένου ότι αποτέλεσε έκπληξη για εμάς πολιτικός – κομματικός φορέας να καταφέρεται κατά συναδέλφου (χρησιμοποιώντας και φωτογραφία) και μάλιστα τόσο σκληρά ήρθαμε αντιμέτωποι με μια ΝΟΔΕ μάλλον λίγο διαταραγμένη σ’ ότι αφορά τις σχέσεις των μελών της.
Παραίτηση Χρήστου Θεοδουλίδη
Το eviaportal.gr επικοινώνησε με το Χρήστο Θεοδουλίδη αρχικά, αφού αυτός ήταν Υπεύθυνος Γραφείου Τύπου της ΝΟΔΕ, προκειμένου να έχουμε περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση για το περιεχόμενο του δελτίου τύπου, που κάνει λόγο για πολιτικούς εκβιασμούς και γιατί τόση αγωνία για το ρόλο της Στέλλας Φιλίππου – επαγγελματικό και προσωπικό.
Η απάντηση του Χρήστου Θεοδουλίδη ήταν έκπληξη, αφού ο ίδιος δήλωσε πως δεν γνώριζε την ύπαρξη του δελτίου τύπου, ούτε ότι πρόκειται να σταλεί από την Οργάνωση ένα τέτοιο κείμενο. Οι πληροφορίες για παραίτησή του διέρρευσαν από την ίδια μέρα, Παρασκευή, και πράγματι το Σάββατο το πρωί, ο Χρήστος Θεοδουλίδης υπέβαλλε την παραίτησή του από Υπεύθυνος Γραφείου Τύπου της ΝΟΔΕ Ευβοίας, επισημαίνοντας πως διαφωνεί κάθετα με το περιεχόμενο του δελτίου τύπου και με τον τρόπο που καταφέρεται κατά Δημοσιογράφου, ενώ ξεκαθαρίζει πως δεν αποδέχεται το γεγονός ότι συντάχθηκε από το Γραφείο Τύπου της ΝΟΔΕ, δεδομένου ότι ο ίδιος είχε πλήρη άγνοια. Μάλιστα στην παραίτησή του τονίζει πως δεν ήταν η πρώτη φορά που υπάρχει διαφωνία για έκδοση δελτίου τύπου… φαίνεται πως αυτή ήταν η Τρίτη και η φαρμακερή που ξεχείλισε το ποτήρι.
Ο Χρήστος Θεοδουλίδης ξεκαθαρίζει πως παραμένει απλό μέλος της ΝΟΔΕ Ευβοίας, αν και η αγανάκτησή του είναι τέτοια που δηλώνει πως δεν ξέρει αν στο μέλλον θα ξανασχοληθεί ενεργά, παίρνοντας ρόλο μέσα στην κομματική οργάνωση.
Είναι η δεύτερη παραίτηση που έχουμε στη ΝΟΔΕ Ευβοίας, αφού είχε προηγηθεί αυτή της κ.Τζοβάννας Γκόγκου από τη θέση της Υπευθύνου του Γραφείου Αλληλεγγύης του κόμματος στο Νομό, ενώ παράλληλα είχαν διαρρεύσει στον τύπο οι έντονες διαφωνίες που υπήρχαν μεταξύ των μελών και του Προέδρου, Βασίλη Δεμερτζή.
Η δήλωση του Βασίλη Δεμερτζή
Η δεύτερη επικοινωνία μας ήταν με τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Ευβοίας, Βασίλη Δεμερτζή, ο οποίος στο ερώτημα αν είχαν ενημερωθεί τα μέλη για το συγκεκριμένο δελτίο τύπου και αν είχε υπάρξει συμφωνία για την έκδοσή του, δήλωσε: «Ο Πρόεδρος εκφράζει τη βάση, εκφράζει τη ΝΟΔΕ. Όταν γίνονται χλευαστικά σχόλια για το πρόσωπό του, που είναι αναληθή, πρέπει να απαντήσει για να προστατεύσει το ρόλο του στην κομματική οργάνωση. Αν κάποιοι διαφωνούν με το περιεχόμενο του δελτίου τύπου, ας κρατήσουν τη διαφωνία τους να την εκφράσουν στην επόμενη συνεδρίαση της ΝΟΔΕ…. Δηλαδή, αν υπήρχαν αντίστοιχα δημοσιεύματα κατά του Προέδρου της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά, θα ρωτούσε ο Πρόεδρος όλο το κόμμα για να εκδώσει απάντηση, υπερασπίζοντας τον εαυτό του και το ρόλο του; Φυσικά και όχι». Ο Βασίλης Δεμερτζής δεν παρέλειψε να επαναλάβει το ερώτημα «ποιος ο ρόλος της Στ.Φιλίππου;»
Η αγωγή της Στέλλας Φιλίππου
Η απάντηση της δημοσιογράφου, Στέλλας Φιλίππου φαίνεται πως θα δοθεί στις δικαστικές αίθουσες, αφού κατέθεσε αγωγή κατά του Βασίλη Δεμερτζή. Μάλιστα σε δήλωσή της, τονίζει πως το επιδικαζόμενο ποσό θα δοθεί στο «Χαμόγελο του Παιδιού», ενώ υποστηρίζει πως το δελτίο τύπου είναι απόλυτα ψευδές και χαρακτηρίζεται από εμπάθεια, με μόνο σκοπό να πλήξει την προσωπική και επαγγελματική της υπόσταση.
Το Δελτίο Τύπου, που «έφυγε» από τη ΝΟΔΕ και ήταν απ’ ό,τι φαίνεται το κερασάκι στην τούρτα, είναι το ακόλουθο:
"Ποιός είναι ο ρόλος της κας Στέλλας Φιλίππου;
 Καλούμε την κα Φιλίππου να ξεκαθαρίσει στους πολίτες της Εύβοιας το ρόλο της και τους σκοπούς που αυτή εξυπηρετεί;
 Είναι δημοσιογράφος;
 Είναι κομματικό στέλεχος της ΝΔ;
 Είναι ιδιοκτήτης ΜΜΕ;
 Είναι συνεργάτης βουλευτή;
 Είναι «σύμβουλος» επικοινωνίας φίλων και υποψηφίων;
 Είναι εκπρόσωπος τύπου σε αυτοδιοικητικούς και δημόσιους φορείς;
 Είναι ΟΝΝΕΔίτισσα;

 Τί είναι τέλος πάντων;
Ο πρόεδρος και η ΝΟ.Δ.Ε. Ευβοίας σε καμία περίπτωση δεν θα υποκύψουν στους πολιτικούς εκβιασμούς και στον πόλεμο λάσπης που εκτοξεύεται από την κα Φιλλίπου και όσους κρύβονται πίσω της. Δεν πρόκειται να κρατήσουμε το στόμα μας κλειστό ούτε και θα αφήσουμε να διασύρουν τη ΝΔ άνθρωποι πού μόνο οφέλη εισέπραξαν μέχρι σήμερα.
Γραφείο Τύπου
ΝΟ.Δ.Ε ΕΥΒΟΙΑΣ"
eviaportal.gr

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...