Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Γύρισαν τη Χαλκίδα ορθοπεταλιά

Την ηλιόλουστη Κυριακή εκμεταλλεύτηκαν δεκάδες ποδηλάτες της Χαλκίδας. Πήραν το ποδήλατο τους και έκαναν...ορθοπεταλιά το γύρο της Χαλκίδας!

Ξεκίνησαν από την παραλία στο ύψος της γέφυρας του Ευρίπου, πήγαν στην πλατεία Αγίου Νικολάου, συνέχισαν στις οδούς Αγγελή Γοβιού, Κώτσου, Βενιζέλου, Αβάντων, έφτασαν στα τένις και γύρισαν προς το κέντρο.

Πέρασαν στη βοιωτική πλευρά, επισκέφτηκαν το μοναδικό ποδηλατόδρομο της Χαλκίδας στο Βούρκο και επέστρεψαν στη γέφυρα του Ευρίπου.

Πρόκειται για λάτρειες του ποδηλάτου που δεν έχουν σχέση με κανένα σύλλογο και φορέα. Οργανώνονται μεταξύ τους και κάνουν ποδηλατικές εξορμήσεις, δυστυχώς όμως χωρίς να ενημερώσουν την Τροχαία για να υπάρχει ασφάλεια.

Ο συντονιστής της ποδηλατοδρομίας και γιατρός του Νοσοκομείου Χαλκίδας Αντώνης Σώτος είπε στο egnomi.gr σχετικά: «Η πορεία γίνεται με ασφάλεια. Φροντίζουμε οι πιο έμπειροι γι' αυτό. Ευχαριστούμε βέβαια και τους οδηγούς που είναι πολύ συνεργάσιμοι μαζί μας».

Ανάμεσα σ' αυτούς που έκαναν ...ορθοπεταλιά, ήταν ο δικηγόρος Γιώργος Γιαννακουρέας, η συνάδελφός του Ελίνα Παππά, η μητέρα της Ολυμπιονίκη Ειρήνης Αϊνδιλή, Αγγελική Αϊνδιλή και πολλοί άλλοι.
egnomi.gr
Enhanced by Zemanta

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...