Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Η Ναταλία Γερμανού το Σάββατο 8/2 στη Κύμη

Η Ναταλία Γερμανού το Σάββατο 8/2 έρχεται στη Κύμη και θα παίξει μουσική, όπως αυτή μόνο ξέρει, στο Λιμάνι.


Η Ναταλία Γερμανού θα παίξει μουσική στο μεγαλύτερο χειμερινό Party της πόλης! 
Οικοδεσπότης θα είναι ο Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης, που αποδεικνύει ότι ξέρει να ...σαρώνει και εκτός αγωνιστικών χώρων, καθώς τα Party που έχει διοργανώσει μέχρι τώρα έχουν γίνει "sold out" και έχουν αφήσει εποχή. Το μουσικό event θα φιλοξενηθεί στο Limani cafe-bar, ένα νέο μαγαζί στην παραλία της Κύμης που έχει προλάβει ήδη να χαρίσει μοναδικές νύχτες διασκέδασης στους θαμώνες του.


Η Ναταλία Γερμανού είναι κόρη του δημοσιογράφου και συγγραφέα Φρέντυ Γερμανού, ενός από τους πιο σημαντικούς και διάσημους δημοσιογράφους της χώρας μας και της Ερριέτας Μαυρουδή. Η ίδια δεν αρκέστηκε στις "δάφνες" του πατέρα της, αλλά χάραξε την δική της πορεία και έγινε γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός, δημοσιογράφος, παρουσιάστρια, d.j. και στιχουργός. Από τα παραπάνω φαίνεται ότι είναι ένας πολυπράγμων άνθρωπος αλλά ταυτόχρονα και πολυτάλαντος, αφού με ότι ασχολήθηκε κατάφερε να καταξιωθεί. Την φετινή σεζόν παρουσιάζει με μεγάλη επιτυχία την τηλεοπτική εκπομπή "Η Γερμανού ξανάρχεται" στον ANT1. Πάντως η μεγάλη της αγάπη είναι η μουσική και για αυτό ασχολείται μαζί της με πολλές διαφορετικές ιδιότητες. Ως στιχουργός έχει γράψει εκατοντάδες τραγούδια για τους περισσότερους Έλληνες ερμηνευτές, ενώ δεκάδες δίσκοι που συμμετείχε έγιναν χρυσοί ή πλατινένιοι. Μάλιστα, το 2005 το My number one με δικούς της στίχους και σε μουσική του Χρήστου Δάντη οδήγησαν την Έλενα Παπαρίζου να πάρει την πρώτη θέση στον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision! Για περίπου δέκα χρόνια παρουσίαζε το Mega Star, την μακροβιότερη μουσική εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση, ενώ το 2002 παρουσίασε το "Fame Story" και στην συνέχεια έλαβε μέρος ως κριτική επιτροπή σε πολλά παρόμοια talent shows. Η λατρεία της για την μουσική και οι γνώσεις της την οδήγησαν να βρεθεί ως d.j. στα μεγαλύτερα κλαμπ της Ελλάδας και της Κύπρου, όπου σε κάθε της εμφάνιση γινόταν πανικός από τον κόσμο.

Παρόμοιος πανικός αναμένεται να προκληθεί το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου, καθώς το εκρηκτικό μείγμα, Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης και Ναταλία Γερμανού, υπόσχονται να χαρίσουν ένα ξεχωριστό βράδυ σε όλους όσους θα βρεθούν στο Limani cafe-bar. Γιατί ο Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης κάνει πρωταθλητισμό και στην νυχτερινή διασκέδαση της πόλης μας!


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...