Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

"Μου την έπεσαν πέντε του ΠΑΟΚ"

Ο ένας από τους δύο αδελφούς, φίλους του Παναθηναϊκού, οι οποίοι δέχτηκαν επίθεση στη Χαλκίδα από οπαδούς του ΠΑΟΚ, μίλησε σε τοπική ιστοσελίδα για το συμβάν.

Ήταν το αρνητικό γεγονός του Σαββατοκύριακου, ακόμα μία αλυσίδα στον κρίκο της οπαδικής βίας που έχει κυριεύσει τη χώρα και μέχρι στιγμής μετρά αρκετούς τραυματίες. Ευτυχώς όχι νεκρούς, ακόμα τουλάχιστον.


Ο άτυχος Λευτέρης, κάτοικος της Χαλκίδας και φίλος του Παναθηναϊκού, ήταν ένας από τους αδελφούς οι οποίοι δέχτηκαν επίθεση από οπαδούς του ΠΑΟΚ, την ώρα που αναχωρούσαν από την πόλη μετά την αναμέτρηση της ομάδας τους με τον τοπικό Ίκαρο για το πρωτάθλημα της Α1 μπάσκετ.

Ο Λευτέρης μίλησε στην κάμερα της ιστοσελίδας της Εύβοιας "evia events" και περιέγραψε την επίθεση που δέχτηκε και τη δική του αντίδραση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
Θέλουμε να μας πεις δύο πράγματα σχετικά με το περιστατικό σου. Μπορείς;
"Θα σας πω, εντάξει. Απλά, στη γέφυρα, έτσι όπως πηγαίναμε εμείς, περνούσαμε εκείνη την ώρα με το αυτοκίνητο μπροστά από τους ΠΑΟΚτζήδες, μας πήραν χαμπάρι, ανεβήκανε πάνω και ήρθαν και μας την πέσανε. Εμένα με πέταξαν έξω από το αμάξι".
Εσύ φορούσες τη μπλούζα του Παναθηναϊκού;
"Φορούσα τη μπλούζα του κλαμπ. Με είδαν μες στο αμάξι και τους φάνηκε περίεργο που καθόμουν μέσα. Με βγάλαν έξω και με χτυπήσανε πέντε άτομα".
Θα ήθελες να μας πεις το όνομα σου ή όχι;
"Λευτέρης λέγομαι. Το μικρό μου".
Σου ευχόμαστε περαστικά.
"Σας ευχαριστώ πολύ, να είστε καλά".

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...