Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

Προσφορά αγάπης από τους αστυνομικούς της Εύβοιας


Στο παράρτημα Χαλκίδας του Συλλόγου "Το Χαμόγελο του παιδιού". Οι Αστυνομικές Διευθύνσεις Φθιώτιδας, Ευβοίας, Βοιωτίας και Φωκίδας, παρέδωσαν την παραμονή της...Πρωτοχρονιάς, αλλά και προηγούμενες ημέρες, τρόφιμα και είδη ένδυσης σε κοινωφελή ιδρύματα και συλλόγους, καθώς και σε Ιερές Μητροπόλεις, προκειμένου να διατεθούν σε άπορες οικογένειες.



H συγκέντρωση τροφίμων και ρούχων πραγματοποιήθηκε από το υστέρημα του αστυνομικού προσωπικού, ως μία συμβολική χειρονομία αλληλεγγύης, συμπαράστασης και αγάπης προς τους συνανθρώπους μας, οι οποίοι μας έχουν ανάγκη.

Στη Χαλκίδα, τα προσφερόμενα είδη παραδόθηκαν από τον αναπληρωτή Αστυνομικό Διευθυντή Ευβοίας Απόστολο Κουφό σε εκπρόσωπο του παραρτήματος Χαλκίδας του Συλλόγου «το Χαμόγελο του Παιδιού», ο οποίος τον επισκέφθηκε στο γραφείο του. Στη φωτογραφία στιγμιότυπο με τους δύο άντρες.

Ο Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φθιώτιδας Κωνσταντίνος Νικολάου επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας – παράρτημα προστασίας παιδιού Φθιώτιδας (ορφανοτροφείο αρρένων Λαμίας).

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...