Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Μπακογιάννης στη Χαλκίδα με πρότυπο τον...Ζεμπίλη(!), συνομιλίες με Μπουραντά και τιμές για Γιαννόπουλο...

Είχε σαν πρότυπο τον Θανάση Ζεμπίλη, μιλά με τον Θανάση Μπουραντά και τιμά τον Θανάση Γιαννόπουλο. 

Ο Κώστας Μπακογιάννης, υποψήφιος περιφερειάρχης της Στερεάς ήρθε στη Χαλκίδα, έδωσε συνέντευξη τύπου και συνάντησε εκπροσώπους τοπικών φορέων.

Όλα αυτά μέσα σε μια μέρα με πολλές επαφές, χαμόγελα αλλά και απορίες.

Είπε για τον Θαν. Ζεμπίλη

"Ο κ. Ζεμπίλης είναι φίλος μου και πολύ πετυχημένος δήμαρχος και όταν εγώ ξεκίνησα ήταν  από τα πρότυπα μου. Συμφωνώ με τον κ. Ζεμπίλη όπως συμφωνούμε και όλοι στο ζήτημα των διοδίων" αλλά δεν έκανε δεκτή την πρότασή του να ξηλώσουν τους σταθμούς των διοδίων αναφέροντας: "Νομίζω ότι τα προβλήματα αυτά δεν λύνονται με ακραίες ενέργειες αλλά λύνονται στο τραπέζι του διαλόγου"

Για τις επαφές του με τον Θανάση Μπουραντά είπε:

"Είναι απολύτως λογικό να έχω συναντηθεί με τον Αθανάσιο Μπουραντά, εκλέγεται πάνω από είκοσι χρόνια, με ενημέρωσε και με βοήθησε να καταλάβω ακόμα καλύτερα ποια είναι τα προβλήματα, ποιες οι προκλήσεις αλλά και πολύ συγκεκριμένα σε ποιο στάδιο βρίσκονται διάφορες παρεμβάσεις. Με τον Θανάση κάναμε μια πολύ εποικοδομητική συζήτηση όπως έκανα και με το δήμαρχο της πόλης όπως έκανα και με τους περιφερειακούς συμβούλους και θα συνεχίσω να το κάνω" . Έσπευσε, όμως να διευκρινίσει ότι δεν έχει καταλήξει ποιοί θα είναι περιφερειάρχες.

Για τον Θαν. Γιαννόπουλο  ανέφερε:

"Εγώ τιμώ και σέβομαι την προσφορά του κ. Γιαννόπουλου στα κοινά. Εφόσον έχει πάρει την απόφαση να κατέβει στις εκλογές, πολύ καλά θα κάνει να κατέβει και να φτάσει μέχρι τέλους.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...