Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

Χαλκίδα: Πλούσια η λεία του ληστή πρακτορείου ΠΡΟΠΟ

Ο δράστης άρπαξε την τσάντα της 57χρονης που περιείχε τις εισπράξεις του πρακτορείου και διάφορα προσωπικά της έγγραφα


Ο άγνωστος δράστης είχε στήσει ενέδρα στον επιχειρηματία - Γνώριζε ότι θα έπαιρνε μαζί του περίπου 13.000 ευρώ


Στο περιβάλλον ενός 32χρονου ιδιοκτήτη πρακτορείου Ο.Π.Α.Π. στη Χαλκίδα και της 57χρονης μητέρας του, προσπαθούν να εντοπίσουν οι αστυνομικοί το δράστη της ληστείας που έγινε σε βάρος τους στο υπαίθριο πάρκινγκ κοντά στο κατάστημά τους. Κι αυτό, γιατί φαίνεται πως ήξερε πολλά...


Κατ' αρχήν, ο άγνωστος δράστης πρέπει να γνώριζε καλά τις κινήσεις του επιχειρηματία και είχε στήσει ενέδρα κρυμμένος πίσω από το αυτοκίνητό του. Μόλις πήγε να το παραλάβει μαζί με την μητέρα του, πετάχτηκε μπροστά τους και τους ακινητοποίησε με την απειλή πιστολιού. Άρπαξε την τσάντα της 57χρονης που περιείχε τις εισπράξεις του πρακτορείου και διάφορα προσωπικά της έγγραφα και διέφυγε πεζός προς άγνωστη κατεύθυνση.

Τα θύματα ειδοποίησαν την Αστυνομία και η περιοχή ζώστηκε από αστυνομικούς, που όμως δεν κατάφεραν να ανακαλύψουν τα ίχνη του κακοποιού. Πιθανολογούν, ωστόσο, πως πρόκειται για κάποιον ο οποίος ήταν σε θέση να γνωρίζει την κίνηση που είχε το πρακτορείο τις τελευταίες ημέρες και την ημέρα που ο 32χρονος θα έπαιρνε μαζί του τα περίπου 13.000 ευρώ που είχε συγκεντρώσει για να τα καταθέσει στην τράπεζα!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...