Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

"Ανεξάρτητοι Έλληνες" Εύβοιας κατά Μαρκόπουλου

Οι "Ανεξάρτητοι Έλληνες" Εύβοιας σε ανακοίνωσή τους αναφέρονται στην ένταξη του κ. Μαρκόπουλου στη Ν.Δ. και αναφέρουν τα εξής:

"Μετά το "παρών" του βουλευτή Ευβοίας Κ.Μαρκόπουλου στο προσκλητήριο που απηύθυνε ο αρχηγός της Νέας Δημoκρατίας από το βήμα του συνεδρίου της, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες Εύβοιας δηλώνουμε τα εξής:

Ο κ. Μαρκόπουλος εξελέγη βουλευτής Εύβοιας τον Ιούνιο του 2012. Η πολιτική του πορεία δεν ήταν το μόνο κριτήριο της ανάδειξής του σε βουλευτή. Το σημαντικότερο κριτήριο για τον Ευβοικό λαό, ήταν η αντιμνημονιακή του στάση συμμετέχοντας στο ψηφοδέλτιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Μια στάση βέβαια που με την σημερινή επανένταξη του στο "μαντρί" της Ν.Δ απέδειξε πως όχι μόνο δεν πίστευε, αλλά την χρησιμοποίησε ως <<Δούρειο Ίππο>> προκειμένου να κερδίσει την βουλευτική «καρέκλα» και να στηρίξει στη συνέχεια, ως από μηχανής θεός, τη μνημονιακή κυβέρνηση της ανεργίας και της εξαθλίωσης του ελληνικού λαού.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, πιστοί στις αρχές μας, τηρήσαμε από την αρχή στάση ενάντια σε κάθε μνημόνιο και ξένη υποτέλεια. Πιστεύαμε και πιστεύουμε στην δύναμη της ένωσης όλων των Ελλήνων και στη συλλογική μάχη κατά των άδικων και αντιλαικών συνταγών της Τρόικας και των τραπεζιτών. Γι αυτό απαιτούμε ΤΩΡΑ να παραδωθεί η βουλευτική έδρα που κατέχει ο κ. Μαρκόπουλος πίσω στον λαό που τον ψήφισε, για τους λόγους που τον ψήφισε.

Συνεχίζουμε τον ανένδοτο αγώνα για μια ελεύθερη Ελλάδα".

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...