Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Kαθιέρωση του ευβοϊκού - ελληνικού πρωινού


Το Επιμελητήριο Ευβοίας σε συνεργασία με τον Τομέα Μαγειρικής –Ζαχαροπλαστικής του ΙΕΚ PRAXIS & την Ένωση Ξενοδόχων Ευβοίας, διοργανώνουν Πανευβοϊκό Διαγωνισμό για την ανάδειξη των πιο χαρακτηριστικών πιάτων της Εύβοιας & την καθιέρωση του ευβοϊκού - ελληνικού πρωινού.

Στόχος είναι η απόκτηση ταυτότητας της Εύβοιας και Σκύρου μέσα από τα προϊόντα και τις γεύσεις της.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο site του Επιμελητηρίου Ευβοίας.

Πηγή: www.eviachamber.gr

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...