Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

H Σταρ Ελλάς 2005 Ευαγγελία Αραβανή, "κινδυνεύει" να γίνει... Κουμιώτισσα!

H Σταρ Ελλάς 2005 Ευαγγελία Αραβανή, που ξεχωρίζει στο φετινό Dancing With The Stars, "κινδυνεύει" να γίνει... Κουμιώτισσα!


Γεννημένη στις 29 Νοεμβρίου 1985 στη Λευκάδα, το γνωστό μοντέλο είναι σφόδρα ερωτευμένη με τον Ηλία Βρεττό, τον ανερχόμενο τραγουδιστή..
 
Ο Ηλίας Βρεττός κατάγεται από την Κύμη και η Ευαγγελία Αραβανή είναι ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν. Η μητέρα του Ηλία είναι από την Κύμη. Αν και η μόνιμη κατοικία τους είναι στην Αθήνα, συχνά πυκνά πηγαίνουν στην Κύμη μιας και εκεί έχουν το εξοχικό τους.

Για τη σχέση της με τον Ηλία Βρεττό μίλησε η Ευαγγελία Αραβανή και αποκάλυψε ότι είναι το άλλο της μισό. 
 
«Φυσικά νιώθω πως βρήκα το άλλο μου μισό. Δεν θα ήμουν μαζί του αν δεν ένιωθα έτσι, απλά ποτέ δεν ξέρεις πως εξελίσσονται τα πράγματα», δήλωσε στη Real Life. «Πιστεύω πως θα γίνει πολύ καλός πατέρας και τέλειος σύζυγος. Αυτά έχω δει προς το παρόν όλο αυτό το διάστημα που είμαστε μαζί», πρόσθεσε.
 
Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε και στο αν ο γάμος είναι στα άμεσα σχέδια της. «Θέλω να κάνω οικογένεια πριν περάσουν αρκετά χρόνια, αλλά δεν κάνω σχέδια γιατί ο Θεός γελάει. Ιδανικά, θα ήθελα να παντρευτώ και να κάνω παιδί μέχρι τα 32 μου, αλλά είναι και θέμα τύχης και παίζουν ρόλο πολλοί παράγοντες», είπε χαρακτηριστικά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...