Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

Κακοποιοί έβγαλαν όπλο κατά αστυνομικού στην Αμάρυνθο

Πήγε να τους κάνει έλεγχο και τότε ένας από τους αγνώστους έβγαλε όπλο και απείλησε τον αστυνομικό, ο οποίος όμως δεν έχασε την ψυχραιμία του


Το χάρο με τα μάτια του είδε ένας αστυνομικός της Δ΄ΟΠΚΕ Εύβοιας, όταν προσπάθησε να κάνει έλεγχο στους τρεις νεαρούς που βρίσκονταν έξω από ένα ύποπτο αυτοκίνητο στην Αμάρυνθο. Ο ένας από τους αγνώστους έβγαλε όπλο και απείλησε τον αστυνομικό, ο οποίος όμως δεν έχασε την ψυχραιμία του.


Έσπευσε να καλυφθεί και με το υπηρεσιακό του πιστόλι πυροβόλησε προσπαθώντας να σκάσει τα λάστιχα του αυτοκινήτου. Όμως, η σφαίρα εξοστρακίστηκε και, αφού διαπέρασε την ξύλινη κατασκευή μιας παραλιακής καφετέριας, καρφώθηκε στο ψυγείο ενός περιπτέρου που ευτυχώς δεν λειτουργούσαν εκείνη την ώρα! Οι δράστες βρήκαν ευκαιρία να μπουν βιαστικά στο εσωτερικό του Ι.Χ. και να εξαφανιστούν με μεγάλη ταχύτητα, καταφέρνοντας να διαφύγουν παρά την καταδίωξη που ξεκίνησε άμεσα ως την Ερέτρια.

Από τον αριθμό κυκλοφορίας διαπιστώθηκε ότι το μπλε αυτοκίνητο είχε κλαπεί πριν από πολύ καιρό έξω από το σπίτι του ηλικιωμένου ιδιοκτήτη του σε χωριό της Λάρισας και, σύμφωνα με μαρτυρίες, έχει χρησιμοποιηθεί σε σωρεία ληστειών και κλοπών σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλίας, της Στερεάς και της Εύβοιας. Οι έρευνες για τον εντοπισμό του και την εξακρίβωση των στοιχείων των τριών κακοποιών συνεχίζονται.

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
Enhanced by Zemanta

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...