Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

2 VIDEOS - Άη Βασίλης Τζούνιορ & Μικρά Αγγλία στο ΜΑΓΙΑ

Με δύο ταινίες αυτή την εβδομάδα το ΜΑΓΙΑ της Χαλκίδας. Μία για παιδιά που θα προβάλλεται τα απογεύματα, ενώ ακολουθεί η ΜΙΚΡΑ ΑΓΓΛΙΑ του Παντελή Βούλγαρη.


Άη Βασίλης Τζούνιορ

του Λικ Βινσιγκέρα

Υπόθεση:
Ο νέος Άγιος Βασίλης είναι o 7χρονος Νίκολας! Δυο μέρες πριν από τη μεγάλη βραδιά, θα πρέπει να λύσει ένα δύσκολο πρόβλημα: η μαγεία των Χριστουγέννων φαίνεται να εξαφανίζεται από τον κόσμο και απ΄ ό,τι φαίνεται για αυτό φταίει ο ίδιος ο Νίκολας.
Ενώ πιστεύει πως πρέπει να συμπεριφερθεί ως ενήλικος στις νέες του αρμοδιότητες, αυτό έχει ως αποτέλεσμα να ενισχύει την  εξάπλωση της ασθένειας ʽʼθέλω-να- μεγαλώσω-πριν-της-ώρας μουʼʼ. Το Συμβούλιο των Συνταξιούχων Άγιο-Βασίληδων θα αναγκαστεί να τον απαλλάξει από τα καθήκοντα του και να αναθέσει τη δουλειά σε κάποιον πιο έμπειρο, ώστε να προλάβουν να μοιραστούν τα δώρα στην ώρα τους. Για να ξανακερδίσει τη δουλειά του, ο Νίκολας θα πρέπει να ξαναβρεί τη χαμένη του αθωότητα, τη φρεσκάδα και την ανεμελιά της παιδικής του ηλικίας.

ΩΡΑ  ΠΡΟΒΟΛΗΣ  :  17.00



Μικρά Αγγλία


του Παντελή Βούλγαρη
με τους Πηνελόπη Τσιλίκα, Σοφία Κόκκαλη, Αννέζα Παπαδοπούλου, Ανδρέα Κωνσταντίνου, Μάξιμο Μουμούρη, Βασίλη Βασιλάκη, Χρήστο Καλαβρούζο, Ειρήνη Ιγγλέση

Υπόθεση:
Ένα σπίτι, ένα μυστικό, ένας άνδρας, δύο αδελφές.
Η 20χρονη Όρσα (Πηνελόπη Τσιλίκα) είναι παράφορα ερωτευμένη με τον υποπλοίαρχο Σπύρο Μαλταμπέ (Ανδρέας Κωνσταντίνου). Κλειστός χαρακτήρας δεν αποκαλύπτει το μυστικό της σε κανέναν. Η μικρότερη αδελφή της, Μόσχα (Σοφία Κόκκαλη), δυναμική και γεμάτη όνειρα θέλει να φύγει από την Άνδρο, να αποδράσει από τη μοίρα των γυναικών του νησιού να παντρεύονται ναυτικούς που όλο λείπουν ή θαλασσοπνίγονται.
Για τη μητέρα τους, Μίνα (Αννέζα Παπαδοπούλου), σύζυγο καπετάνιου που προτιμά το Ατλάντικο Σουρ από το σπίτι του, ο έρωτας είναι κακός μπελάς και πόνος. Παρακάμπτοντας τα αισθήματα των κοριτσιών της, συνωμοτεί, αξιοποιεί γνωρισμίες και τις παντρεύει με γνώμονα το συμφέρον.
Την Όρσα με τον πλοιοκτήτη και καπετάνιο Νίκο Βατοκούζη (Μάξιμος Μουμούρης) και λίγο αργότερα τη Μόσχα με τον καπετάνιο πλέον Σπύρο. Άθελά της ναρκοθετεί το ίδιο της το σπιτικό. Το διώροφο που έχτισε με τα εμβάσματα του άντρα της. Στο κάτω σπίτι η Όρσα. Στο πάνω η Μόσχα.

ΩΡΕΣ  ΠΡΟΒΟΛΗΣ  :  19.00 - 22.10
ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΙ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...