Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Συμεών Κεδίκογλου καταψήφισε την άρση ασυλίας του «Καιάδα» και τώρα δεν το θυμάται

Σάλος έχει ξεσπάσει μετά την «διαρροή» του ψηφοδελτίου του υφυπουργού Παιδείας Συμεών Κεδίκογλου το οποίο δείχνει ότι καταψήφισε την άρση ασυλίας του χρυσαυγίτη βουλευτή Γιώργου Γερμανή μετά την μήνυση που κατέθεσε εναντίον του ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, με τον ίδιο να δηλώνει πως το έκανε εκ παραδρομής.


Λίγα 24ωρα μετά την δολοφονική επίθεση των μελών της Χρυσής Αυγή εναντίον αφισοκολλητών του ΚΚΕ στο Πέραμα καθώς και από τα επεισόδια στον Μελιγαλά, η αποκάλυψη αυτή έχει προκαλέσει αίσθηση δεδομένης και της σκληρής στάσης που κρατά του ΠΑΣΟΚ έναντι του ακροδεξιού κόμματος και τα μέτρα που ζητά να ληφθούν κατά της οργάνωσης.

Ο ίδιος ωστόσο, μετά τη δημοσίευση του ψηφοδελτίου του, δήλωσε «Με έκπληξη διαπίστωσα από επίσημα πρακτικά της Βουλής που διέρρευσαν στον Τύπο, ότι εμφανίζομαι να έχω καταψηφίσει την άρση της ασυλίας του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γιώργου Γερμενή σε ψηφοφορία προ μηνών.

Είναι φανερό ότι πρόκειται για ανθρώπινο σφάλμα εκ παραδρομής κατά τη σημείωση του ψηφοδελτίου.

Εκτιμώ ότι η πολιτική μου διαδρομή και η κοινοβουλευτική μου παρουσία δεν αφήνουν το παραμικρό περιθώριο παρανόησης σχετικά με την αποστροφή μου σε κάθε πρακτική και πολιτική επιλογή του νεοναζιστικού μορφώματος της Χρυσής Αυγής».

Το ψηφοδέλτιο του Συμεών Κεδίκογλου:



Πηγή: | iefimerida.gr 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...