Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Αναγνωστάκης στη συνεδρίαση του Δ.Σ. του Δήμου Ερέτριας

Ο βουλευτής Εύβοιας  της Δημοκρατικής Αριστεράς Δημήτρης Αναγνωστάκης, στο πλαίσιο των  επαφών του με φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, παραβρέθηκε  στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ερέτριας και ενημερώθηκε για όλα τα σημαντικά ζητήματα που απασχολούν το συγκεκριμένο Δήμο, τόσο από τον Δήμαρχο κ. Β. Βελέντζα όσο και από τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.

Στη σύντομη παρέμβασή του ο βουλευτής αναφέρθηκε στα γνωστά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος  Ερέτριας και τόνισε τη διάθεσή του να συνδράμει με όλες τους τις δυνάμεις στην προώθηση και επίλυσή τους.

Ο Δήμαρχος κ. Βελέντζας, η επικεφαλής της μειοψηφίας κα Αλιμπατέ και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, ζήτησαν τη συμπαράσταση του βουλευτή, σε ζητήματα που αφορούν περισσότερο στα Γενικά Πολεοδομικά Σχέδια Αμαρύνθου και Ερέτριας καθώς και στη βελτίωση του υφιστάμενου οδικού δικτύου.

Ο δήμαρχος Ερέτριας κ. Βασίλης Βελέντζας ευχαρίστησε τον κ. Αναγνωστάκη για την παρουσία του στο Δημοτικό Συμβούλιο. Του ζήτησε να σταθεί αρωγός στην προώθηση των αναπτυξιακού προγράμματος που εκπονεί ο Δήμος Ερέτριας και δεδομένου ότι ο κ. Αναγνωστάκης έχει διατελέσει δήμαρχος Χαλκίδας, να συμβάλει στην επίλυση των προβλημάτων της τοπικής κοινωνίας.

Ο βουλευτής δεσμεύτηκε να διερευνήσει την εξέλιξη και την πορεία των ζητημάτων, σε επίπεδο Περιφέρειας και Κεντρικής Διοίκησης και θα επανέλθει με απαντήσεις όπως έπραξε και σε ανάλογες περιπτώσεις άλλων Δήμων του Νομού μας.          

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...