Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

Ελένη Μενεγάκη: Βασίλισσα του real estate μετά την αγορά 20 στρεμμάτων στην Κάρυστο!

Ποια είναι τα άμεσα σχέδιά της

Η Ελένη Μενεγάκη, φαίνεται πως έχει αποφασίσει τι θα κάνει όταν πει αντίο στην τηλεόραση και την καριέρα της ως παρουσιάστρια.

Η ωραία Ελένη της TV, σύμφωνα με πληροφορίες επενδύει στο real estate με σκοπό στο μέλλον να αποκτήσει τη δική της ξενοδοχειακή μονάδα στην Κάρυστο.

Πρόσφατα, σύμφωνα με το Θέμα, αγόρασε μια έκταση 20 στρεμμάτων στην παραθαλάσσια περιοχή Μπούρος, στην οποία διαθέτουν σπίτια γνωστοί επιχειρηματίες.

«Η τελευταία της αγορά έδειξε τις σαφείς προθέσεις της. Η βασίλισσα της μεσημεριανής ζώνης έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη για να αγοράσει ένα φιλέτο γης που απλώνεται από την πλαγιά και φτάνει μέχρι τη θάλασα. Μάλιστα, βιάστηκε να πάρει ρεύμα, αφού στα άμεσα σχέδια της είναι να χτίσει εκεί μία ακόμη εξοχική κατοικία, αλλά και να κάνει το πρώτο επιχειρηματικό της άνοιγμα, φτιάχνοντας στην περιοχή, μια δική της μοντέρνα ξενοδοχειακή μονάδα» αποκαλύπτουν κτηματομεσίτες της περιοχής.

Η Ελένη ποτέ δεν έκρυψε την αγάπη της για την Κάρυστο στην οποία περνούσε τα παιδικά της χρόνια, κυρίως τα καλοκαίρια. Εκεί μάλιστα η μητέρα της Ζέτα έχει ασχοληθεί και με τα κοινά, αφού είχε βάλει υποψηφιότητα για δημοτική σύμβουλος του Δήμου. Α

υτή είναι η δεύτερη επένδυση σε real estate της Ελένης Μενεγάκη αφού πριν από μερικά χρόνια είχε αγοράσει άλλη μια μεγάλη έκταση με εκπληκτική θέα στην περιοχή των Μύλων στην Κάρυστο. Επίσης διαθέτει και ενοικιαζόμενα διαμερίσματα σε μεγάλη πολυκατοικία στο κέντρο της Καρύστου.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...