Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

Έκλεισαν το δρόμο με κάδο απορριμμάτων

Σε πόλη της αυθαιρεσίας έχει μετατραπεί η Χαλκίδα, όπου ο καθένας κάνει ό,τι θέλει, χωρίς να δίνει λογαριασμό. Ώρα 10:15 το πρωί στην οδό Πανίδου, στη Χαλκίδα και έκπληκτοι οι περαστικοί βλέπουν ξαφνικά να κλείνει ο δρόμος, με εμπόδιο ένα κάδο απορριμμάτων και ένα φορτηγό φαρμακευτικής εταιρείας να σταματάει για να ξεφορτώσει φάρμακα.

Το egnomi.gr βρισκόταν τυχαία στην περιοχή και ρώτησε τους υπαλλήλους γιατί προέβησαν σε αυτή την ενέργεια και αυτοί απάντησαν: " Κάπως πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας".

Για να κάνουν όμως τη δουλειά τους δεν φρόντισαν να κάνουν καμία νόμιμη ενέργεια, αφού το κλείσιμο του δρόμου από ιδιώτες απαγορεύεται χωρίς ειδική άδεια από το Δήμο, το ξεφόρτωμα πρέπει να γίνεται συγκεκριμένες ώρες, ώστε να περιοριστεί η όχληση και φυσικά οι κάδοι απορριμμάτων δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση οδοφράγματα.

Ποιος όμως να επιβάλλει την τήρηση όλων αυτών στη Χαλκίδα, η οποία δυστυχώς έχει μετατραπεί σε πόλη της αυθαιρεσίας, όπου ο καθένας κάνει ό,τι γουστάρει χωρίς να δώσει λογαριασμό.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...