Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

Ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Κανήθου διέκοψε την συνεργασία με το "Αεικίνητο Θέατρο Ευρίπου"



Ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Κανήθου (Εκπ. Συλλ. Καν.) διέκοψε την συνεργασία του με το "Αεικίνητο Θέατρο Ευρίπου", έπειτα από εισήγηση του προέδρου κυρίου Τηλέμαχου Ζήκου προς το Δ. Σ. του Εκπ. Συλλ. Καν.. 

Η αιτία ήταν ότι πριν από την θεατρική παράσταση <<Δον Καμίλο>>, η οποία ανέβηκε χωρίς είσοδο, για 100%  φιλανθρωπικό σκοπό,  υπέρ του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Χαλκιδέων, η κυρία Νταλαχάνη Ράνια, σκηνοθέτης του έργου, προλόγισε, εκφράζοντας τις απόψεις της κατά του Δ.Ν.Τ., το οποίο έχει φέρει τον κόσμο σε τέτοια θέση,  ώστε να χρειάζεται να γίνονται παραστάσεις για να συγκεντρώνονται τρόφιμα και φάρμακα. Η κυρία Νταλαχάνη μίλησε υπέρ της εκπαίδευσης και του πολιτισμού και τόνισε πως χωρίς εργασία και εκπαίδευση το επόμενο που θα χαθεί θα είναι η ελευθερία. 

Ο όρος, δε, που τέθηκε από τον κύριο Τηλέμαχο Ζήκο, πρόεδρο του Εκπ. Συλλ. Καν.,  για την συνέχιση της συνεργασίας  τους, είναι η κυρία Νταλαχάνη να μην ξαναμιλήσει ποτέ πριν από θεατρική παράσταση που έχει σκηνοθετήσει, εκφράζοντας τις απόψεις της. 

Το <<Αεικίνητο Θέατρο Ευρίπου>> πιστό στις αρχές του, θα συνεχίσει την πορεία του ανεβάζοντας θεατρικές παραστάσεις και θα υπερασπίζεται πάσει θυσία το δικαίωμα του ανθρώπου στην εργασία, τον πολιτισμό , την εκπαίδευση και την ελευθερία.

Η καλλιτεχνική διευθύντρια του  Αεικίνητο Θέατρο Ευρίπου,
Ράνια Νταλαχάνη-Βαλέρη.
Σημείωση:
Τα θεατρικά εργαστήρια, τα μαθηματα υποκριτικής, όπως φυσικά και οι θεατρικές παραστάσεις συνεχιζονται κανονικά υπο νέα στέγη. Περισσότερες πληροφορίες, στα τηλέφωνα επικοινωνίας 22210-55451 και 6983832263.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...