Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Ινδοί διακινούσαν ναρκωτικά στην Εύβοια

Πρώτο συνέλαβαν οι αστυνομικοί έναν 32χρονο Ινδό, τον οποίο εντόπισαν να κινείται ύποπτα στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου Αυλίδας, τον σταμάτησαν και τον υπέβαλαν σε έλεγχο.

Τη διακίνηση ηρωίνης είχαν αναλάβει Ινδοί μετανάστες, που μοίραζαν ποσότητες ηρωίνης σε μικρές συσκευασίες έτοιμες για πώληση και τις πωλούσαν σε χρήστες στην Αυλίδα Ευβοίας και τις γύρω περιοχές. Δυο από αυτούς έπεσαν σχεδόν ταυτόχρονα στα χέρια αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών Χαλκίδας.

Πρώτο συνέλαβαν οι αστυνομικοί έναν 32χρονο Ινδό, τον οποίο εντόπισαν να κινείται ύποπτα στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου Αυλίδας, τον σταμάτησαν και τον υπέβαλαν σε έλεγχο. Πάνω του βρήκαν κρυμμένες εννέα αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους 9,2 γραμμαρίων.

Λίγες ώρες αργότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν στην παραλία Αυλίδας έναν 37χρονο ομοεθνή του, που και αυτός είχε στην κατοχή του 15 παρόμοιες νάιλον συσκευασίες που περιείχαν ηρωίνη συνολικού βάρους 17,2 γραμμαρίων.

Όπως διαπιστώθηκε, είχε μπει και παρέμενε παράνομα στη χώρα χωρίς να διαθέτει ταξιδιωτικά έγγραφα κι έτσι κινήθηκαν οι διαδικασίες για την απέλασή του. Και οι δυο Ινδοί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας που τους άσκησε δίωξη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών. 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...