Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Για πρώτη φορά κυματίζει στην πλάζ «ΛΕΥΚΑΝΤΙ» Βασιλικού ΓΑΛΑΖΙΑ ΣΗΜΑΙΑ


Με μεγάλη επιτυχία και με πληθώρα συμμετοχών ολοκληρώθηκε το τετραήμερο των εορταστικών εκδηλώσεων (Πέμπτη 27 - Κυριακή 30), που οργάνωσε ο Δημοτικός Οργανισμός Άθλησης Πολιτισμού & Περιβάλλοντος Χαλκίδας (ΔΟΑΠΠΕΧ), σε συνεργασία με τη Δημοτική Ενότητα Ληλαντίων, τη Δημοτική Κοινότητα Βασιλικού και με τη συμμετοχή του καλλιτεχνικού εργαστηρίου, συλλόγων, πολιτιστικών & αθλητικών φορέων, σχολείων κ.ά.  του Βασιλικού, με αφορμή τη «Γαλάζια Σημαία», που για πρώτη φορά κυματίζει στην πλάζ «ΛΕΥΚΑΝΤΙ» Βασιλικού.

Από την Πέμπτη έως την Κυριακή, από τις πρωινές ώρες, τα παιχνίδια στην άμμο και τη θάλασσα, οι δράσεις για το περιβάλλον και την άθληση, οι εικαστικές εκθέσεις και τα διάφορα χάπενινγκ… έδιναν τη σκυτάλη στις απογευματινές πολιτιστικές εκδηλώσεις, στο χορό, τη μουσική και τα τραγούδια, το θέατρο…. δίνοντας με αυτό τον τρόπο μια διαφορετική νότα δροσιάς και διασκέδασης, σε πλήθος κόσμου όλων των ηλικιών, που επί τέσσερις ημέρες είχε κατακλύσει την παραλία στο Λευκαντί.


Επίσης, ξεχωριστή ήταν η συμμετοχή του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Χαλκίδας (ΙΟΧ), που παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, στόλισαν τη θάλασσα στο Λευκαντί με τα πανιά τους, με σκάφη optimist και leiser, υπό την επίβλεψη των προπονητών Στέλιου Ηλιάδη και Νίκου Σαμαρτζή. Οι αθλητές που στελέχωναν τα πληρώματα των σκαφών, για τα μεν optimist ήταν οι: Μόσχου Δημ., Χατζηγεωργίου Γιωρ., Καραγιαννόπουλος Τάσος και για τα leiser οι μικροί αθλητές του ΙΟΧ: Τριανταφύλλου Δημ., Σκούρας Β., Λεμπέσης Βαγ., Μαργωμένος Παν., Μπαλάκας Φιλ., και Πασχαλίδης Λεων.


Επιπλέον, κατά την τελετή έπαρσης της Γαλάζιας Σημαίας (Σάββατο 29/6) παρέστησαν οι: Ζλακώνη Λίλιαν και Γεραντώνης Γιώργος (Π/δρος και Αντ/δρος ΔΟΑΠΠΕΧ), Αναστασίου και Πιτσουνής Αλέξανδρος  (Αντιδήμαρχοι), Σέρρας Δημήτριος (Δημ. Σύμβουλος), Καβουκίδης Μαρίνος (Π/δρος Δημ. Κοιν. Βασιλικού) και Φώτιος Γκούνης (Δ/ντης ΔΟΑΠΠΕΧ).


Τέλος, ο ΔΟΑΠΠΕΧ, εκφράζει την ικανοποίησή του και τις ευχαριστίες του, τόσο σε όλους τους Δημοτικούς φορείς, εργατικό και υπαλληλικό προσωπικό για τη συνεργασία τους και ιδιαίτερα σε όσους συμμετείχαν στην υλοποίηση των εκδηλώσεων και δράσεων που έγιναν, όσο και στον κόσμο που με την παρουσία του στήριξε αυτή την προσπάθεια, η οποία θα συνεχιστεί και την επόμενη χρονιά, με ακόμα περισσότερες εκδηλώσεις και συμμετοχές.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...