Τρίτη, 2 Ιουλίου 2013

ΠΑΜΕ: Καταγγελία της παρουσίας του βουλευτή της ΧΑ Νίκου Μίχου στη σύσκεψη για την ανεργία

"Καταγγελία της παρουσίας του βουλευτή της ΧΑ Νίκου Μίχου στη σύσκεψη για την ανεργία", κάνει το ΠΑΜΕ Εύβοιας, με ανακοίνωσή του στην οποία αναφέρει:

"Καταγγέλλουμε στην εργατική τάξη και το λαό της Χαλκίδας την  παρουσία του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Νίκου Μίχου στη σύσκεψη  για την ανεργία που συνδιοργάνωνε  από κοινού ο Δήμαρχος Χαλκίδας με το Εργατικό Κέντρο Εύβοιας. Η ενέργεια του Δημάρχου να καλέσει τους εκπροσώπους του φασιστικού μορφώματος είναι απαράδεκτη.

Είναι πρόκληση να προσκαλούνται σε συσκέψεις σωματείων και εργαζομένων  τα μαντρόσκυλα των βιομηχάνων, των  εφοπλιστών και των τραπεζιτών.

Είναι αυτοί που στήσανε δουλεμπορικό γραφείο στην περιοχή μας και  πλασάρουν στους βιομήχανους  τσάμπα εργάτες με 16€ μεροκάματο με σκοπό να χτυπηθούν συνολικά τα μεροκάματα όλων των εργατών και  να κερδίσουν περισσότερα τα αφεντικά τους.

Είναι αυτοί που καλούσαν τους Χαλυβουργούς του Βόλου να υποκύψουν στις ορέξεις  του Μάνεση και να μη σταθούν αλληλέγγυοι  στον ηρωικό αγώνα των Χαλυβουργών  του Ασπροπύργου, την ίδια στιγμή που πολλά σωματεία από την  Εύβοια (κάποια παρευρίσκονταν στη σύσκεψη) έκαναν πράξη την ταξική αλληλεγγύη και ενίσχυαν τον αγώνα των Χαλυβουργών με ότι μέσα διέθεταν.

Τον παραπάνω ρόλο επιβεβαίωσε  με την ίδια την τοποθέτησή του στη σύσκεψη ο βουλευτής της νεοναζιστικής οργάνωσης, ο οποίος ισχυρίστηκε προκλητικά ότι ‘’τα σωματεία κλείνουν τα εργοστάσια επειδή αριστερίζουν’’.

Η απάντηση που πήρε από  πρόεδρο σωματείου είναι αυτή που πρέπει να δίνεται από τους εργαζόμενους όπου πετυχαίνουν τους εκπροσώπους της φασιστικής αγέλης της Χρυσής Αυγής:

‘’ΕΙΣΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ, ΔΕ ΣΟΥ  ΜΙΛΑΩ, ΔΕ ΣΕ ΚΑΛΕΣΑ ΟΥΤΕ ΕΧΩ ΣΚΟΠΟ  ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΕΣΩ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΜΟΥ’’

Οι φασίστες δεν έχουν  καμία σχέση με το εργατικό κίνημα, με τις αγωνίες και τα βάσανα των εργαζομένων που απορρέουν από τη δίψα του κεφαλαίου για μεγαλύτερα κέρδη. Το μόνο που τους νοιάζει είναι πως θα εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα των αφεντικών τους.

ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΜΟΝΩΣΕΙ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΕΙ ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΝΑΘΡΕΦΕΙ.

ΕΞΩ Η ΧΡΥΣΗ  ΑΥΓΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ"!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...